'PRIRODNA NESREĆA'

FOTO: HRVATSKI BISER U TURISTIČKU PONUDU UVEO JOŠ JEDAN NOVITET Grad pun skijaša, pogledajte kako je danas jedino moguće proći Stradun

 Tonči Plazibat /Hanza Media, Dubrovački vjesnik

Prvi pravi snijeg pao je jutros u Dubrovniku. Promet je otežan, a mnogi su zaglavili na potezu od Pila do Boninova jer jako puno vozača nema zimske gume. Dogodio se i sudar na Ilkijinoj Glavici s materijalnom štetom.

Blokiran je ostao kombi od Tiska i dva Libertasova autobusa u ulici Branitelja Dubrovnika. Pješaci također moraju s oprezom krenuti gdje su naumili, jer je put sklizav i rupe se ne vide od napadaloga snijega, piše Dubrovački vjesnik.

Dubrovnik, 110117.
Panoramski pogled na snjezni Dubrovnik.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonci Plazibat / CROPIX

Zimska služba čisti glavne gradske prometnice, no i dalje se ne može voziti bez zimske opreme. Stao je i javni gradski prijevoz pa je najbolje, ako već morate izaći, krenuti pješice s time da bude oprezni zbog poledice.

Cinici bi rekli da se Sezona zimskih radosti neočekivano se produljila na Stradunu koji danas više sliči skijaškoj stazi negoli glavnoj dubrovačkoj kamenoj promenadi. Otišle kućice, pao snijeg!

Dubrovački vjesnik


Pojavu koju u izvješćima Županijskog centra 112 Dubrovnik nazivaju prirodnom nesrećom, ovjekovječio je kamerom naš Tonči Plazibat.

Dubrovnik, 110117.
Panoramski pogled na snjezni Dubrovnik.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonci Plazibat / CROPIX


U kadru su i komunalci s lopatama i mlade dame koje rade selfije s pahuljama, i užurbani prolaznici. Za svakog ponešto na temperaturi ispod ništice...i ne samo na Stardunu, nego i mnogo šire!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:36