KAKVO JE TO PARKIRANJE!?

FOTO: 'PARA MOŽEŠ IMATI KAO BLATA, ALI PRISTOJNOST SE NE MOŽE KUPITI' Pogledajte zašto je fotka skupocjenog Ferrarija izazvala reakcije

 
 Twitter

Saborski zastupnik Bojan Glavašević objavio je na svom profilu na Twitteru fotografiju koja je izazvala brojne i podijeljene reakcije.

U jednom je zagrebačkom shopping centru slikao skupocjen Ferrari bahato parkiran tako da zauzima dva parkirna mjesta. Uz fotografiju Glavašević je napisao: ‘Para možeš imati kao blata, ali pristojnost se ne može kupiti. ZG tablice, btw.’

Korisnici interneta neprestano objavljuju pogrešno ili bahato parkirane vozače koji nemaju obzira prema drugima ili čak parkiraju tako da osoba u invalidskim kolicima ili majka s bebom u kolicima ne može proći. U tome su mišljenja gotovo nepodijeljena, no ovaj primjer je podijelio korisnike.

Neki smatraju da se radi o toliko širokom automobilu da vlasnik nije imao izbora dok se veći dio ipak ne slaže. Radi se o nepristojnosti, piše većina, zbog koje ne bi trebali ispaštati drugi korisnici garaže shopping centra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:49