MLAD U DUŠI

Godine mu ne mogu ništa: Video rasplesanog 82-godišnjeg djedice pogledali su milijuni

 Screenshot

U četvrtak navečer 82-godišnji John Hetlinger na pozornicu showa America's Got talent izašao je u bež hlačama i običnoj bijeloj majici i nitko od njega nije očekivao previše. No kad je započeo s izvedbom pjesme 'Bodies' heavy metal benda Drowning Pool odmah je bilo jasno da ovo neće biti tek jedan običan nastup.

Svojom energičnom publikom ovaj umirovljeni pilot oduševio je i publiku i žiri, a da je pravi zabavljač, govori i gotovo četiri milijuna pregledan video njegovog nastupa na YouTubeu.

- America's Got talent pratimo otkako je krenuo s prikazivanjem jer je show stvarno zabavan. Moja žena mi je često znala reći da bih se trebao prijaviti i ja sam je poslušao - ispričao je John.

Prvo je želio nastupiti s pjesmom 'You Never Even Call Me By My Name' Davida Allan Coea, no onda se ipak predomislio, a s obzirom na oduševljene reakcije svih koji su njegov nastup vidjeli, nije pogriješio. Iako inače sluša country i pop glazbu, ovu pjesmu je sasvim slučajno otkrio u karaoke baru koju je na takvim zabavama počeo izvoditi. No zna zapjevati i pokoju pjesmu od Elvisa Presleya, ali i od Rickyja Martina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:24