STUDIRA PRAVO

'JE LI ILEGALNO LJUBITI SE U VLAKU' Esej ove djevojke postao viralna senzacija jer je napisan i predan pod utjecajem alkohola

Ilustracija
 Goran Telak / HANZA MEDIA

McKenna Clark studira pravo te se od nje za kolegij kaznenog prava tražilo da napiše esej na temu je li ilegalno ljubiti se u vlaku.

Doduše, može se samo pretpostaviti da je to bila tema njezinog eseja na kolegiju koji drži izvjesni profesor Grams, budući da je Clark u objavi na Twitteru koja ubrzo postala viralna senzacija sama priznala da je esej napisala i predala pod utjecajem alkohola, piše Elite Daily.

'Ilegalno ljubiti se u vlaku (mala prohibita) prodiskutiraj o tome bi li trebalo biti ilegalno ili ne. Trebalo bi biti legalno ljubiti se u vlaku jer je romantično.

Profesore Grams, moje ime je McKenna, popila sam malo Dr. Peppera i dobro sam. Vaš je zadatak stvarno pretežak. Ne mogu ga sada riješiti. Bolje mi je sada jer je Dr. Pepper popustio.

Sada razmišljam o zadatku koji ste mi dali. Ilegalno je ljubiti se u vlaku zato što je to sigurnosna prijetnja.

Ako se ljubite na dok ste u vlaku morate shvatiti da bi moglo postati opasno. Ako bi se vozač ljubio u vlaku, tko bi onda vozio vlak.

Nema na čemu. S ljubavlju', stoji u eseju Clark.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:24