NEODOLJIVI PLAVCI

KAKO JE JEDNA FOTOGRAFIJA POKRENULA LAVINU Policajci usred dežurstva za uragana Irme objavili selfie, nisu ni slutili kakvu će pomutnju izazvati

 
 Facebook

Selfie koji su snimila trojica policijskih službenika u Gainesvilleu u američkoj saveznoj državi Floridi, uoči noćnog dežurstva u vrijeme uragana Irma, izazvao je uragan komentara novostečenih obožavateljica na Facebooku.

Fotografija policajaca Nordmana, Hamilla i Rengeringa od nedjelje, kada je objavljena, do sada je podijeljena 215.000 puta, te je privukla 374.000 reakcija i 138.000 komentara.

"Ova slika je pravi razlog zašto ti je baka uvijek govorila da trebaš nositi čisto donje rublje za slučaj da ti se dogodi nesreća", glasio je jedan komentar.

Začarane privlačnošću mladih policajaca, mnoge su komentatorice pisale da im ne bi bilo žao dobiti prometnu kaznu samo da budu u prilici pričati s policajcima iz Gainesvillea dvadeset minuta. Neke su obožavateljice napisale da im ne bi smetalo da ih privede jedan od tih policajaca, a neke su tražile da tri "plavca" poziraju za službeni policijski kalendar.

Policija u Gainesvilleu nije mogla ostati hladna na lavinu reakcija. "Umiremo od komentara, doista ste uspjeli natjerati našeg šefa da pocrveni čitajući neke od njih", odgovorili su u utorak. Putem Facebooka policija je napomenula da su se opaske obožavateljica dojmile i životnih partnerica dvojice policajaca koji su na fotografiji. "Gospođa Nordman i gospođa Hamill također su uživale u saznanju da milijuni žena luduju za njihovim supruzima", stoji na policijskoj Facebook stranici, uz dodatak: "Možemo potvrditi da je policajac Rengering (skroz desno s divnom kosom) - slobodan."

Nastavljajući se na humorističan ton brojnih komentara, policija je poručila da je Rengering stavljen pod zaštitu od napada sredovječnih obožavateljica, "slično programu zaštite svjedoka".

Na zadovoljstvo brojnih komentatorica, policija u Gainesvilleu također je obećala kalendar, s tim da će prihod od prodaje ići za žrtve uragana Irma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:49