HIT NA INTERNETU

ŠTO SE SKRIVA IZA MISTERIOZNE RUKAVICE KOJA JE ZBUNILA GLEDATELJE? U jednoj je sekundi ima, u drugoj nema, novinar BBC-ja objasnio što se dogodilo

 Screenshot / YouTube

Prilog britanskog novinara i urednika Jona Sopela, dopisnika BBC-ja iz Amerike, u kojem mu se na ruci misteriozno usred javljanja uživo pojavljuje kožna rukavica koje samo nekoliko sekundi prije nije bilo, zbunila je gledatelje i postala hit na internetu.

Sopel se javljao iz Washingtona izvještavajući o potezima predsjednika Donalda Trumpa za večernje vijesti, kad mu se u kadru vidjela ruka bez rukavice. Međutim, samo nekoliko trenutaka kasnije na njoj je imao smeđu, kožnu rukavicu.

Korisnici društvenih mreža i mediji opisali su događaj kao ‘magičan’, a jedan je korisnik Twittera napisao: ‘Jon Sopel radi kao iluzionist u slobodno vrijeme?’ Mnogi su posumnjali u namještanje i montažu priloga.

No, sam Sopel je reagirao na buku koja se digla, rekavši da je nakratko skinuo rukavicu s jedne ruke kako bi pomoću otiska prsta mogao otključati mobitel, piše BBC.

‘Volio bih da ljudi misle da sam iluzionist. Međutim, dogodilo se to da sam morao pročitati Trumpov citat, uzeo sam mobitel i skinuo rukavicu da bih ga brzo otključao’, rekao je.

Objasnio je da je kraj njega, izvan kadra, stajao mali stalak na koji je mogao smjestiti rukavicu i onda je opet brzo navući.

‘Činjenica je da je bilo prokleto hladno u Washingtonu’, dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:13