PRISTOJNOST PRIJE SVEGA

'UŠAO SAM U AUTOBUS LANIŠTE - GLAVNI KOLODVOR, EVO ŠRO JE VOZAČ NAPRAVIO SVAKI PUT KADA BI UŠAO PUTNIK' Najnoviji primjer iz ZET-a potpuno oduševio

 Boris Kovačev / CROPIX

U grupama na Facebooku gdje se komentiraju svakodnevna zagrebačka događanja, pa tako i ona vezana uz javni prijevoz, zaposlenici ZET-a sve češće dobivaju pohvale.

Građani sve češće prepričavaju ugodne događaje, priče o ljubaznosti vozača i vozačica, i jedna takva proširila se nakon što ju je jedan građanin objavio u grupi Zakaj volim Zagreb. Njegov je status prikupio gotovo tisuću lajkova, a evo što je napisao:

‘Upravo sam ušao u autobus ZET-a broj 234, Lanište-Gl. kolodvor. I ovim putem želim pohvaliti ugodnog vozača koji svakog putnika lijepo pozdravi i zahvali mu se nakon što poništi kartu. Dosad rijetko viđena gesta u zagrebačkim autobusima i tramvajima koja bi trebala poslužiti i kao primjer svim ostalim vozačima.’

Inače, prema podacima ZET-a, njihova polusatna karta koja se prodaje za četiri kune, pun je pogodak. Prodaja karata je toliko porasla da je očito kako je u zagrebačkim tramvajima puno manje onih koji prakticiraju ‘najskuplju vožnju’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 18:27