EVO RECEPTA!

VIDEO: DORUČAK SLAVNOG KUHARA ZA KOJIM JE INTERNET POLUDIO Ovaj slastan obrok može pripremiti i najveća kulinarska neznalica

 
 Screenshot

Slavni britanski kuhar i vlasnik restorana Gordon Ramsay koji je poznat po brojnim kulinarskim showovima poput 'Paklena kuhinja', 'Masterchef', 'Masterchef Junior' i 'Hotel Hell', na svom YouTube kanalu objavio je video u kojem prikazuje kako napraviti slastan 'američki' doručak.

Poanta u ovoj kalorijskoj bombi jest da ju može pripraviti i potpuna kulinarska neznalica. Recept se sastoji od krumpira, jaja i slanine, a običan doručak uz ove sastojke dobiva sasvim novu dimenziju.

Ogulite dva do tri krumpira srednje veličine i naribajte ih zajedno s jednom manjom glavicom luka. Dobro posolite i popaprite, istisnite rukama višak tekućine i dodajte malo maslinovog ulja dobro miješajući smjesu rukama.

U vruću tavu dodajte malo ulja, a na to stavite krumpir i luk i dobro ih pritisnite na dno tave. Sa strana dodajte komadiće maslaca i kada osjetite da ovu veliku palačinku možete pomicati, okrenite je.

Na ovu krumpir-palačinku pažljivo razbijte jaja, pospite ih mljevenom paprikom, posolite i sve zajedno stavite u prethodno ugrijanu pećnicu na šest do osam minuta.

Servirajte jelo s prženom slaninom i uživajte u savršenom doručku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:29