KOGA BRIGA ZA SPORT...

VIDEO: NAJSEKSI PRIJENOS IKADA Gosti se pipkali pod stolom, a voditeljica skoro pokazala gaćice

 Screenshot / YouTube

Britanska voditeljica na BBC-ju, koja ovih dana svakodnevno izvještava iz Rija, iz studija improviziranog kraj olimpijskog bazena, oduševljava publiku i svjetske medije svojom pojavom i modnim odabirima.

Tako društvenim mrežama nije prestajao kružiti video u kojem je Helen Skelton ugostila bivše profesionalne plivače, Rebeccu Adlington i Marka Fostera.

Sporna je bila dužina suknje lijepe Helen jer kad je na visokoj stolici prekrižila noge gledateljima nije bilo jasno ima li uopće gaćice, a scenu su komentirali kao nove ‘sirove strasti’ sa Sharon Stone.

Međutim, dok su jedni svu pažnju usmjerili prema njezinoj haljinici, drugima nije promaknuo još jedan neobičan detalj ovog susreta.

Naime, Rebecca je u jednom trenutku ruku iz svog krila preselila na Markovo i nježno ga stisnula za bedro. ‘BBC, možete li razdvojiti Marka Fostera i Rebeccu Adlington, došao sam tu gledati plivanje, a ne njihovo drpanje’, napisao je jedan gledatelj.

Ovaj izraz nježnosti potaknuo je, naravno, glasine da među njima ima nešto više. Adlington ima jednogodišnju kćer Summer iz braka s bivšim plivačem Harryjem Needsom od kojeg se razvela ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:06