GOVOR TIJELA SVE GOVORI

VIDEO: SVI SU ZAPANJENI REAKCIJAMA MELANIJE DOK STOJI U DRUŠTVU SVOG SUPRUGA Svaki put izgleda prestrašeno, a nedavno je doživjela još jedno poniženje

 Screenshot / YouTube

Otkako je Donald Trump prisegnuo za američkog predsjednika, a njegova supruga Melania postala prva dama, korisnici društvenih mreža ne prestaju secirati svaki njihov korak i ludovati oko manira i ponašanja čelnika SAD-a.

Podsjetimo se kako je to izgledalo…

Osim gafa s poklonom Michelle Obami gledatelje je silno zabavila, ali i zabrinula Melanijina reakcija na inauguraciji kad joj se muž okrenuo i nešto kratko rekao nakon čega se njen izraz lica od osmijeha u sekundi pretvorio u smrtno ozbiljan.

Ni prvi ples novog para Bijele kuće nije prošao nezapaženo, uglavnom zahvaljujući Melaniji koja se cijelo vrijeme držala nagnuto unatrag i kao da bi svaki čas najradije pobjegla iz Donaldovog klinča.

Potom je Trump jasno pokazao manire kad je prilikom dolaska u Bijelu kuću na prijem kod Obama jednostavno zaboravio suprugu i odmarširao iz automobila rukovati se s tad već bivši američkim predsjednikom, ne osvrnuvši se nijednom treba li Melaniji pomoć. I stručnjakinja za govor tijela, Patti Wood, je komentirala: ‘Kad su izašli iz auta, on nije pokazao baš nikakvu toplinu i nježnost.’

Zatim se društvenim mrežama proširio hashtag #FreeMelania koji je nastao zahvaljujući njenom izrazu lica kad je pognute glave sjedila kraj supruga.

Kako dokazuje slijedeća fotografija, ni na Super Bowlu se nisu ludo zabavili.

Mediji su se posljednjih dana raspisali o tome kako se Melania konačno uključila u javne nastupe pa je na Floridi održala kratak govor podrške ženama i izgovorila molitvu. Naravno, nikome nije promaknuo trenutak kad je Donald prošao kraj nje i ovlaš je primio za rame. Melania djeluje kao da se i od samog dodira štrecnula, a neki su komentirali da očito već ima posttraumatski sindrom od njega.

Na meti kritika našao se još jedan Trumpov postupak prilikom posjeta Floridi. Kad su izlazili iz aviona, predsjednik je ponovno u potpunosti ignorirao i tako ponizio suprugu hodajući ispred nje da bi potom sam ušao u automobil i zatvorio vrata zbog čega je Melania morala obići auto i ući na druga vrata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:41