NAKON PLOČNIKA

VIDEO: VELIKA BLAMAŽA SRPSKIH POLITIČARA NIJE PROŠLA NEZAPAŽENO Gradonačelnik svečano otvorio semafor, svi mu se sprdaju: 'Imate li sad više turista?'

 Screenshot / YouTube

I dok se korisnici društvenih mreža u Hrvatskoj uglavnom sprdaju sa svečanim otvaranjima fontana u glavnom gradu, u susjedstvu je još veselije.

Nakon što se javnost prije dva tjedna rugala bosanskim političarima koji su svečano otvorili pločnik ispred zgrade u središtu Sarajeva u kojoj je smješten državni vrh, zbog čega se na koncu predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić javno i ispričao, nije prošlo ni 14 dana kad evo novog genijalnog političkog poteza, ovaj put iz Srbije.

Naime, gradonačelnik srpskog grada Kraljeva prije nekoliko je dana svečano otvorio novi semafor. Što se njega tiče u tome nije bilo ništa sporno, a čak ni aktivisti ‘Lokalnog fronta’ koji su ondje izveli performans rugajući se tom potezu, nisu ga uspjeli uvjeriti u suprotno.

Gradonačelnik Predrag Terzić, na pitanje je li to svečano otvaranje uopće bilo potrebno, rekao je da, čim je ovakva bila reakcija, znači da je bilo potrebno.

‘Riječ je o značajnoj prometnici koja povezuje dvije važne ulice, Skopljansku i Olge Milutinović, i stvarale su se velike gužve na ovom raskrižju. Ured za sigurnost prometa iz Kraljeva je sam financirao postavljanje semafora. A po reakciji grupe ‘Lokalni front’ vidimo da su svi zadovoljni’, rekao je Terzić za Blic.

'Nego, jesu li pohrlili turisti u Kraljevo otkad imate semafor?' i 'Sretno otvaranje semafora svima koji slave', samo su neki od komentara na Twitteru koje možete pronaći na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:37