TULUM U PIDŽAMI

VIDEO: JESTE LI SE IKADA PITALI ŠTO DVOGODIŠNJI BLIZANCI RADE NAKON ŠTO IH RODITELJI STAVE SPAVATI? Ovakvu noćnu akciju sigurno niste očekivali...

 Screenshot

Dvogodišnji blizanci Andrew i Ryan uopće se ne obaziru na roditeljska pravila kada je spavanje u pitanju. Naime, vrckavi mališani uhvaćeni su na nadzornoj kameri kako bježe iz svojih kinderbeta i kreću u noćnu akciju.

Jedan od blizanaca prvi prelazi preko ograde kinderbeta i počinje vući jastuke po cijeloj sobi, a ubrzo mu se pridružuje i brat.

Potom sjedaju na kauč, pa razgovaraju na jeziku koji vjerojatno jedino oni razumiju, pa ponovno kreću razbacivati jastuke. Zatim se jedan kod drugoga penje u kinderbet gdje zajedno leže, pa se opet prebacuju na kauč po kojemu se penju i ta njihova akcija čini se kako traje unedogled - sve dok u jednom trenutku roditelji ne dođu u sobu i vrate svakog dječaka u svoj krevet.

No, ako ste mislili, kao i njihovi roditelji, da je priči kraj, prevarili ste se.

Samo nekoliko sekundi nakon što su roditelji izašli, jedan blizanac ponovno preskače ogradu, a potom mu se pridružuje i drugi. I po drugi put roditelji ulaze i vraćaju ih na spavanje, no dječaci se vraćaju na sofu i tek tada odlučuju da je vrijeme za spavanje.

Njihov otac Jonathan Balkin objavio je ubrzanu snimku na svom Facebooku u ponedjeljak ujutro, a dosad ju je pregledalo više od 11 milijuna ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:38