KAOS U POZNATOM LJETOVALIŠTU

VIDEO: OVAKVO ŠTO NISTE VIDJELI NI U ZETOVOM AUTOBUSU 268 Vozač i mladi Španjolci potukli se do krvi nakon što im je rekao da ne mogu ući bez karte

 
 Screenshot

Vozači autobusa često se nađu na piku nezadovoljnih putnika, obično zbog vlastitog bahatog ponašanja, no ovakav incident još nije zabilježen ni na ozloglašenoj Zetovoj 'liniji iz pakla' koja vozi iz Zagreba prema Velikoj Gorici, na koju se putnici najčešće žale.

Naime, video koji je snimio jedan britanski turist usred bijelog dana na autobusnoj stanici u odmaralištu San Antonio na Ibizi prikazuje vozača kako se svađa s agresivnim putnikom i njegovom djevojkom nakon što ga je navodno ošamario.

U tučnjavi koja je izbila odmah nakon svađe, vozač je izvukao deblji kraj, iako se na početku snimke nije tako činilo.

Mladića je prvo držeći oko vrata oborio na tlo između pločnika i autobusa, na što je reagirala djevojka i počela mu straga natezati gaće koje su virile iz vozačevih hlača. Potom se mladić ustaje i zajedno s djevojkom nasrće na vozača. Tučnjava se nastavila sve dok ih prolaznici nisu uspjeli razdvojiti.

Turist koji je snimio čitav incident kazao je kako je vozač, koji je vozio na besplatnoj relaciji za partijanere, ošamario putnika koji mu se agresivno suprotstavio.

- Ja i još nekolicina došli smo do vrata autobusa, a vozač je vrlo slabo pričao engleski. Govorio nam je da odemo do kioska s kartama i slijegao ramenima te se pravio lud. U tom trenutku taj Španjolac se vratio te se ponio agresivno prema vozaču i kazao skupini djevojaka da uđu u autobus. Vozač im je rekao 'ne', a potom se ustao sa svog sjedala i prišao mladiću koji ga je naočigled vrijeđao na španjolskom - ispričao je Britanac i dodao kako je vozač skinuo naočale i pljusnuo mladića po licu.

Vratio se u autobus, no trenutak kasnije svađa se preselila iz autobusa na pločnik.

- Dvije minute kasnije pustio je sve da uđu u autobus i odvezao nas do Benimussa parka s porezotinom na čelu i rastrganom, prljavom košuljom kao da se nije ništa dogodilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 06:33