DOPLIVAO S TIJELOM U ČELJUSTI

VIDEO: U DUBOKOJ RIJECI SNIMLJEN ZAPANJUJUĆI TRENUTAK Krokodil ugrabio kupača, pa vratio njegovo tijelo tek nakon što je vrač 'bacio čaroliju'

 
 Screenshot

Nestali muškarac, identificiran kao Syarifuddin (41) kupao se sa svojim prijateljima u rijeci kada je golemi krokodil nasrnuo na njega i povukao ga ispod vode u indonezijskom gradu Berau u utorak poslijepodne.

Očajni rođaci pretražili su područje uzduž i poprijeko no nisu ga pronašli. Pronaći ga nije uspjela niti policija pa su pretpostavili su da ga je zvijer povukla u dubine rijeke Lempake.

Mještani su potom kontaktirali crnog maga koji je potom bacio čaroliju kako bi se Syarifuddin vratio živ. Nevjerojatno, ali njegovo tijelo pojavilo se u srijedu ujutro.

Krokodil je snimljen kako se kreće prema obali s golim tijelom u zubima, a gomila se okupila užasnuta jezivim prizorom.

Tada je samo ispustio beživotno, ali čitavo tijelo iz čeljusti, što je navelo mještane da zaključe kako je krokodil, koji može narasti i do 5.2 metara, zapravo čuvao tijelo žrtve od ostalih predatora.

Prijatelj Andi Resmin koji je vidio kada je krokodil ugrabio Syarifuddina kazao je: - Bio je u vodi i krokodil je skočio i odnio ga.

Mještanin Eet kazao je da postoji mit koji tvrdi da će svi koji se kupaju s odjećom u rijeci proći neozlijeđeno, no oni koji se kupaju goli iskusit će krokodilski napad.

Syarifuddin je pronađen mrtav s ozljedama na desnoj strani rebara.

Policijski inspektor Talisayan Faisal Hamid koji je istraživao slučaj kazao je kako je kako je najbitnije da je tijelo pronađeno, a mještani su sada u lovu na krokodila koji je napao čovjeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 23:18