NEUROLOŠKE SMETNJE

ŠOK U OBITELJI BOBAN Leonarda prije tjedan dana završila u bolnici, sumnjali na moždani udar

Supruga Zvonimira Bobana nakon šest dana puštena je s odjela na kućnu njegu
Zagreb, 090512.Mirogoj, krematorij.Posljednji ispracaj Nenada Sarica Brade, bubnjara Novih Fosila, supruga Sanje Dolezal. Posljednjem ispracaju pored njegovih najblizih prisustvovalo je i mnogo poznatih osoba iz javnog zivota.Na slici: Zvone Boban i Leonarda Boban.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjevic / CROPIX

Leonarda Boban hospitalizirana je prije tjedan dana na Klinici za neurokirurgiju KBC-a Sestre milosrdnice. Razlog tome navodno su neurološke smetnje, pa je poznata dizajnerica ostala u bolnici kako bi se obavile sve detaljne pretrage i utvrdilo je li možda riječ o moždanom udaru.

Nakon isključenja te dijagnoze i poboljšanja stanja Leonarda je jučer puštena iz bolnice na kućnu njegu.

Nažalost, ovo je bila još jedna u nizu nevolja koja se posljednjih mjeseci dogodila supruzi nekad slavnog nogometaša i kapetana naše reprezentacije. Naime, prije samo šest mjeseci, umjesto da se vesele i proslave 20. godišnjicu braka, par je završio na Klinici za traumatologiju. Nezgoda se desila kada je Zvone svojim terencem supruzi kotačem slučajno prešao preko noge, a ona zadobila teški prijelom te završila u bolnici.

Inače, obitelj Boban u javnosti slovi kao skladan par koji uživa u društvu svoje petero djece. Lea i Zvone godinama su maštali da postanu biološki roditelji, a nakon godina neuspjelih pokušaja, te spontanih pobačaja, san im se ostvario 2010., kada je rođena malena Ruža, najmlađa od petero djece. Uz danas 4-godišnju Ružu, Leonarda se gotovo potpuno povukla iz javnog života i posvetila se djeci: 17-godišnjoj Mariji, 10-godišnjem Gabrijelu te 8-godišnjim blizancima Rafaelu i Marti.

Djeca su kruna njihove ljubavi, a par je zajedno od njezine 19. godine, iz vremena kada je Zvone igaro za Dinamo. Zbog njega je Lea ostavila tek započetu manekensku karijeru i rodni grad. Odmah je pristala na ulogu supruge i domaćice, na sva odricanja koja je sa sobom nosila impresivna karijera jednog od naših najboljih nogometaša u povijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 07:21