PREDSJEDNIKOV PRELJUB

NOVI DETALJI LJUBAVNE AFERE Hollande i lijepa glumica sastajali se u stanu osuđenog kriminalca?

Valerie Trierweiler dala je naslutiti da je spremna oprostiti predsjedniku preljub
 AFP

Tajna veza francuskog predsjednika Francoisa Hollandea (59) s francuskom glumicom Julie Gayet (41) zadnjih dana puni novinske stupce, a najnovija vijest jest da su se ljubavnici nalazili u stanu u Parizu koji glasi na osuđenog kriminalca povezanog s mafijom.

Ova vijest objavljena je upravo u trenutku kada prva dama Valerie Trierweiler treba izaći iz bolnice, gdje je završila nakon što se od šoka onesvijestila kad je saznala za aferu svog supruga.

Nepopularna prva dama već se suočila s optužbama da koristi emocije kako bi zadržala svoju glamuroznu ulogu, jer nije službeno udana za Hollandea, a uživa u svim povlasticama, između ostalog ima i ured u predsjedničkoj palači.

Hollandeova nevjenčana supruga postala je nakon predsjednikove rastave od Segolene Royal, a on je otkrio kako mu je Trierweiler bila ljubavnica još dok je živio sa suprugom.

No njezino je mjesto očito sada preuzela lijepa glumica, a par se nalazio u 2.5 milijuna vrijednom ljubavnom gnijezdu u vlasništvu pisca i glumca Michela Ferraccija. Ferracci je prošle godine dobio 18 mjeseci uvjetne kazne zbog sudjelovanja u pranju novca krim bande s Korzike kroz kasino Paris.

Zgrada se nalazi nedaleko od Elizejske palače, a u njoj su stanovi bogatih biznismena uključujući i dizajnera multi-millijunaša Pierra Cardina.

Ferracci, nekoć blizak prijatelj i poslovni partner smaknutog mafijaškog bossa Richarda Casanove, bivši je ljubavnik francuske glumice Emmanuelle Hauck, koja na istom katu te zgrade živi s njihovom zajedničkom djecom.

Emmanuelle Hauck je pak prijateljica s glumicom Gayet, pa se nagađa da su se ljubavnici tim putem i našli u Ferraccijevom stanu.

Valerie Trierweiler dala je naslutiti da je spremna oprostiti predsjedniku preljub, iako se u trenutku kad je saznala da ju vara, 'osjećala kao da ju je pregazio vlak'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:35