TRANSFORMACIJA

VIDEO: OVO JE DJEČAK KOJEG SU ISPISALI IZ ŠKOLE ZBOG MALTRETIRANJA Htio je biti djevojčica, a reakcija roditelja ga je šokirala...

Corey Maison nikad se nije osjećao dobro u svojoj koži dok s 11 godina nije shvatio da želi promijeniti spol
 Facebook

Corey Maison danas je prelijepa 14-godišnja djevojčica, ali nije to oduvijek bila. Rođena je u tijelu dječaka, a njena transformacija u ono što želi je iznenadila, ali i zadivila sve koji ju poznaju.

Corey je imala nevjerojatno razumijevanje i podršku roditelja koji su su dali dozvolu. Budući da se cijeli život osjeća i ponaša poput djevojčice, u školi su je često maltretirali, pa su je roditelji morali ispisati iz škole.

S 11 godina je shvatila da želi promijeniti spol. Na televiziji je gledala emisiju o transrodnoj djevojčici i tada se povjerila majci Erici da se osjeća baš poput nje.

Njeni roditelji odmah su potražili stručnu pomoć, kako bi Corey mogla i fizički postati djevojčica.

- Rekla sam joj da svaki put kada je neko iz šale krene fotografirati, namjesti svoj najljepši osmijeh i pozira. To joj je podiglo samopouzdanje, rekla je njena majka Erika.

Pomoć je dobila u dječjoj bolnici u Chicagu, a liječnici su savjetovali da s hormonskom terapijom sačekaju do njenog 14. rođendana,što je dovoljno rano da izbjegne muški pubertet.

Taj trenutak je došao, a njena majka zabilježila je trenutak kada je Corey dobila svoju dugoočekivanu hormonsku terapiju.

- To je bilo to, najvažniji trenutak u našim životima i obje smo to znale. Obje smo plakale i tresle se. Doslovno mi je oduzela dah, toliko me jako stisnula. Nikad nisam osjetila toliku ljubav od nje kao u tom trenutku. Bila je to kombinacija čiste sreće i olakšanja za nas obje, ispričala je njena mama.

Želeći pomoći i drugoj djeci koja se nalaze u istoj poziciji kao njena kćerka, Erica je ovaj video objavila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:51