SMRT NIJE SLUČAJNA?

Privatni istražitelj: 'Imam dokaze, Whitney Houston ubili su dileri zbog 1.5 mil. dolara duga'

Huebl vjeruje da je pjevačica bila meta moćnih dilera koji su poslali ubojice u njenu hotelsku sobu kako bi naplatili ogroman dug od 1.5 milijuna dolara.
 AP

Whitney Houston ubili su dileri drogom i postoji video koji to i dokazuje, tvrdi privatni istražitelj iz Hollywooda.

Paul Huebl kazao je kako je materijal, koji dokazuje da je 48-godišnja pjevačica smaknuta u veljači zbog duga, predao FBI-ju.

Obdukcija je ranije pokazala kako se Whitney Houston utopila u kadi u hotelu Beverley Hilton nakon što je uzela smrtonosni koktel droga.

No, Huebl vjeruje da je pjevačica bila meta nekolicine moćnih dilera koji su poslali ubojice u njenu hotelsku sobu kako bi naplatili ogroman dug od navodnih 1.5 milijuna dolara.

Ipak, Huebl je kazao da ne može 100 posto dokazati da je ubijena, već da dokazi koje je prikupio vode u tom smjeru.

- Zvijezdi je kokain dostavljen u sobu dan prije njezine smrti i tada je rekla 'Dosta mi je više ovoga' - kazao je Huebl te dodao kako su Houston i ranije maltretirali dileri zbog duga.

Video koji je predao policiji pokazuje dvojicu muškaraca koji su više puta ulazili u Beverly Hilton i pravili se da su dio njezine pratnje. Privatni istražitelj tvrdi da su joj se uvukli u sobu i ubili ju. Tvrdi da smrt nije bila slučajna.

- Tijelo Whitney Houston pokazuje klasične obrambene ozljede kakve bi se pojavile dok se borila za život - kazao je.

Istražitelj tvrdi da je njezina hotelska soba bila pretražena, što također ukazuje na nasilje. Huebl se nada da će zbog novih dokaza FBI otvoriti kriminalnu istragu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:29