JL+ LIKE! = 10 KUNA!

Uz NEDJELJNI stiže novi broj najprodavanijeg VODIČA: Specijal MAGAZINA Like! KAKO NABAVITI PSA

Prvi pas je vaša najveća odgovornost, saznajte kako se najbolje brinuti o njemu

ZAGREB - Nabava psa nije odluka koju ćete donijeti preko noći. Bezbroj će vam se puta po glavi motati razlozi za i protiv, brige hoćete li mu moći posvetiti dovoljno pažnje, panika oko ranojutarnjih šetnji i hoće li izgristi namještaj.

Prvi pas je velika odgovornost i ako nemate nekoga tko će vam pomoći u izboru hrane, prvih lajni i igračaka ili vas savjetovati o zdravlju i najboljim rutama za šetnje, teško ćete se snaći.

Zato, ako nabavljate psa pa se dvoumite treba li ga posvojiti iz azila ili kupiti od uzgajivača, ili već imate psa, ali vas je uvijek zanimalo koji su najbolji veterinari u zemlji, kako da izbjegnete najpoznatija šetačka mjesta i otkrijete nešto novo ili da konačno naučite svog psa da hoda uz nogu dok prelazite cestu, nikako ne smijete propustiti novi broj magazina Like! koji će se na kioscima pojaviti 29. travnja, samo u paketu uz Nedjeljni Jutarnji.

Automatski uspjeh

“Znamo da je nabavka psa stresna odluka”, govori nam Ilija Matanović, glavni urednik magazina Like!, “zato smo i sastavili ovaj vodič. Umjesto da kopate po internetu kada vam hitno trebaju savjeti kako istrenirati psa da prestane jesti cipele i nailazite na polovične informacije, bit će dovoljno otvoriti Like! i svi odgovori bit će tu. Ovo je zapravo ultimativni vodič za vašeg prvog kućnog ljubimca.”

U ovom velikom specijalu pronaći ćete savjete stručnjaka, od veterinara do šaptača psima, pomoć pri odluci treba li udomiti ili kupiti štene, šoping-vodič kroz igračke, lajne, hranu i opremu, ali i što učiniti sa psom ako morate na put, a nema ga tko čuvati - recenzirali smo hotele za pse i šetače i saznali koji se najbolje brinu za vašeg psa dok ste vi odsutni.

Kako do magazina Like!

Drugi broj magazina Like! moći ćete pronaći na svim kioscima 29. travnja uz Nedjeljni Jutarnji i nikako drugačije. Nedjeljni Jutarnji i Like! imat će 196 stranica, a čitatelji će paket moći kupiti za samo 10 kuna.

Ekipa Like!-a ponosna je na ovaj specijal, ali to ne znači da su zanemarili ostale teme koje su našle svoje mjesto u drugom broju. Iako pokrenut prije mjesec dana, Like!, najmlađi od svih magazina Nedjeljnog, postao je automatski uspjeh. Prvi broj prodan je u pedeset tisuća primjeraka, čitatelji su bili oduševljeni, a Like! je postao najprodavaniji kulturni vodič u Hrvatskoj.

I u drugom broju čitatelje će dočekati najveći kulturni pregled na tržištu, s više od pedeset stranica novih albuma, festivala, bendova, knjiga, stripova, plesačica, filmova i aplikacija koje predstavljaju najbolji novinari i kritičari poput Nenada Polimca, Aleksandra Dragaša i Adriane Piteše.

Filmske senzacije

Like! vam ekskluzivno predstavlja detalje o kontroverznoj kazališnoj predstavi “Zoran Đinđić”, koju hrvatski redatelj Oliver Frljić upravo postavlja u Beogradu, novoj lokaciji kultne pizzerije Kariola i veliki vodič kroz završnice dvije najveće sapunice koje se trenutačno vrte na televiziji - Larinog izbora i Ruže vjetrova.

Nenad Polimac razgovarao je s Mitjom Okornom, mladim slovenskim redateljem koji je snimio jedan od najgledanijih europskih filmova svih vremena, a sada mu se otvaraju i vrata Hollywooda, te je zatrpan flimskim scenarijima koje bi trebao režirati u Americi.

No kako je Like! od prvog broja promijenio pojam kulture te je, osim tradicionalne podjele na film, glazbu ili književnost, pod kulturu svrstao sve ono s čime se susrećemo svaki dan, od slikarstva do aplikacija, tako i u ovom broju ne nedostaje tema koje će olakšati život svakom čitatelju.

Ako se nađete na proputovanju kroz jedan od hrvatskih gradova ili ste samo došli na kratki odmor u Zagreb, šanse su da ćete prespavati u hostelu. Ekipa Like!-a tjednima je potajno istraživala i ocjenjivala hrvatske hostele, pa ćete tako moći saznati i gdje su najniže cijene, najbolji kreveti i najudobnije sobe, ali i hoće li vas usred noći napasti žohari.

A ako vam neke od tenisica koje ste kupili po preporuci Like!-a (koje ćete pronaći u velikom proljetnom šoping-specijalu o najboljim tenisicama) ne odgovaraju, možete ih pokušati vratiti. Praksa vraćanja kupljenih artikala nije pretjerano popularna u hrvatskim dućanima, pa se reporterka Like!-a zaputila u posebnu misiju - saznati kako vratiti kupljeno i dobiti novac.

Sve to, ali i još 327 drugih savjeta, preporuka i recenzija pronaći ćete u najvećem vodiču za kulturu, šoping i život na 116 stranica ove nedjelje, 29. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:16