Proboj na američko tržište

Prostoria otvara dva salona u Chicagu

IT Office Space, Beograd, Srbija
arhitekti: Studio Antipod
 


 

 RELJA IVANIC/

Prostoria 10. lipnja 2024. lansira vlastitu podružnicu u SAD-u, otvaranjem prvoga američkog Flagship salona u prestižnoj četvrti Chicaga, River North. Drugi stalni salon u Chicagu otvara se istoga dana u The Martu, kada počinje NeoCon, najvažniji američki sajam za opremanje interijera. Riječ je o povijesnom trenutku za sam brend, djelatnike Prostorije, ali i za hrvatsko gospodarstvo.

image

Prostoria

Press
image

Prostoria

Press
image

Prostoria

Press

Otvorenost Prostorije prema izazovima, ulaganje u resurse, snažan odjel razvoja i dizajn, rezultirali su kolekcijom koja podjednako sadrži klasičniji dizajn, ali i inovativne komade ikoničkog dizajna. Zajednička im je poveznica vrhunska udobnost i dugotrajnost. Prostoria Flagship salon u Chicagu demonstrirat će kako ovi različiti karakteri mogu harmonično bivati zajedno u interijeru.

image

Buffa by Numen for Use, Prostoria

Press
image

Omnia by Neisako, Prostoria

Vanja Šolin

Vlasnik Prostorije, Tomislav Knezović, vizionar je brenda koji je svoju strast prema izazovima i strast prema visokim standardima prenio na djelatnike tvrtke: "Prostorijin tim je uzbuđen što će prezentirati naš dizajn i majstorstvo izrade namještaja sjevernoameričkoj zajednici arhitekata i dizajnera. Udobnost koju istražujemo u namještaju odraz je naše brige za kvalitetniji doživljaj života. Dizajn nas je prije dvanaest godina lansirao na ovo istraživanje koje je za nas postalo prava odiseja izrade udobnog namještaja s kojim želite provesti veći dio života."

image

Restoran Zentral, Collalbo, Italija
arhitekti: Messner Architects

OLIVER JAIST/© OLIVER JAIST 2019
image

Synechron, Beograd, Serbia Office
arhitekti: Mirković Miloš M.Arch – MØBA ARH STUDIO, Novi Sad

RELJA IVANIC/
image

Restoran Zentral, Collalbo, Italija
architekti: Messner Architects

OLIVER JAIST/© OLIVER JAIST 2019
image

Polygon by Numen for Use, Prostoria

BOYSPLAYNICE/

Prvi put u hrvatskoj povijesti jedna je domaća tvrtka iz industrije namještaja postigla ovako visoku kvalitetu svojih proizvoda i upravljačkih procesa. Zahvaljujući inovativnom pristupu i predanom usavršavanju znanja, Prostorija je izrasla u priznati međunarodni premium brend namještaja.

image

Bik by Numen for Use, Prostoria


BOYSPLAYNICE/

Namještaj se u cijelosti izrađuje u tvornica Prostorije u Hrvatskom zagorju, u kojoj rade djelatnici poglavito iz lokalnog okruženja. Tvornica je istovremeno istraživački laboratorij gdje se razvijaju prototipovi novog namještaja, mjesto gdje se namještaj proizvodi i otkuda se transportira u sve dijelove svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 16:05