BURNA SVAĐA

Ljubavnica zaprijetila zvijezdi Manchester Cityja: ‘Ili ispuni ova tri zahtjeva ili će tvoja tajna procuriti u javnost!‘

Među ostalim, brani mu da kupi veću kuću sa suprugom i njihovom djecom te da ne može imati još jedno dijete sa svojom ženom

Annie Kilner, Kyle Walker i Lauryn Goodman

 Profimedia

Nogometna zvijezda Manchester Cityja Kyle Walker (33) izazvao je bijesnu svađu sa svojom ljubavnicom Lauryn Goodman nakon što je izjavio da mu je uputila ‘niz nerealnih zahtjeva‘ nakon što je tražio da očinstvo njihove kćerkice ostane tajna.

Oženjeni nogometaš potvrdio je da je otac Goodmaničine kćeri u siječnju, dok je njegova supruga Annie Kilner bila u visokom stupnju trudnoće s njihovim četvrtim djetetom. S Goodman se upustio u aferu nakon što je se nakratko razišao s Kilner 2020. godine, a prijatelji sada tvrde da mu je ljubavnica dala niz oštrih ultimatuma ako želi da njegova tajna ostane daleko od očiju javnosti, prenosi Daily Mail.

"Lauryn ima tri zahtjeva koja je Kyle morao ispuniti ako je želio sakriti činjenicu da ima dijete s drugom ženom. Rekla mu je da ne smije kupiti veću kuću s Annie i njihovom djecom te da ne može imati još jedno dijete sa svojom ženom. Također je željela da svoj novac stavi u zakladu kako bi i ona mogla imati jedna udio i nastaviti dobivati iznos koji joj je već tada uplaćivao. Ovi zahtjevi i njezina nerealna očekivanja nastavljaju se i dalje, ali s obzirom na to da ona više nema pristup Kyleu, često osvanu u javnost putem medija", otkrio je izvor blizak paru.

image

Lauryn Goodman i Kyle Walker

Profimedia/

Goodmanov glasnogovornik negirao je te navode.

"Ovo jednostavno nije istina. Lauryn nikada nije Kyleu postavila ultimatum. Zapravo, Kyle je jasno dao do znanja da neće imati nikakve veze s Lauryninom djecom ako očinstvo njihovog drugog djeteta dospije u javnost", rekao je.

Prijatelji nogometaševe ljubavnice pak tvrde da je nogometaš, koji tjedno zarađuje 160 tisuća funti u Manchester Cityju, dobrovoljno stavljao na stranu novac za njihovu budućnost, prije nego što joj je okrenuo leđa.

No, Kyle je jedan od tih ultimatuma već ‘prekršio‘ jer je njegova supruga u travnju rodila njihovo četvrto dijete, sinčića, a prijatelji tvrde da ona i Walker sada pokušavaju ponovno izgraditi dobar odnos za dobrobit njihove obitelji.

image

Kyle Walker i Annie Kilner na odmoru u Grčkoj

Lone Wolf/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Lone Wolf/mega/the Mega Agency/profimedia

"Annie se oporavila i osjeća se dobro nakon četvrtog poroda. Uživala je u posebnom vremenu koje je mogla provesti s njim te su svi primijetila da izgleda sjajno dok se družila s prijateljima. Kyle se veseli ljetu ispunjenom nogometnim obvezama i fokusiran je na igru na terenu kao i uvijek. A Annie i dečki ga cijelo vrijeme podržavaju", dodao je izvor blizak paru.

Podsjetimo, nogometaš od siječnja živi u unajmljenoj kući koja se nalazi daleko od njihova obiteljskog doma, no on i supruga nastavili su biti suroditelji 11-godišnjem Romanu, 7-godišnjem Riaanu i 5-godišnjem Reignu.

Navodno će pokušati dati sve od sebe da sve probleme ostave iza sebe i okrenu se budućnosti u kojoj će ponovno biti ujedinjena, mlada obitelj.

"Kyle i Annie su oduševljeni prinovom i sve što se događalo u prošlosti trenutno im nije važno. Fokusirani su na svoje četvrto dijete i ono im je glavni prioritet. Da, imali su prepreka, i Kyle je prihvatio da je pogriješio, ali oboje samo žele da su im djeca na prvome mjestu. On se oporavljao od ozljede i bio kapetan Engleske te Manchester Cityja dok je istovremeno bio i podrška supruzi Annie nakon poroda", otkrio je prijatelj para.

Walkerov dvogodišnji brak s Kilner, koju je upoznao dok su još bili tinejdžeri i koju opisuje kao svoju ‘srodnu dušu‘, zamalo se raspao nakon što se saznalo da je on otac Goodmanove šestomjesečne kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:42