PREKINUO ŠUTNJU

Zvijezda hit serije ‘The Office‘ otkrila tajnu sa seta koju je čuvala godinama: ‘Uvijek sam mu lagao...‘

Prisjetio se jednog od svojih posljednjih trenutaka na snimanju popularne komične serije

John Krasinski

 Ronald Grant Archive/mary Evan/mary Evans Picture Library/profimedia/Ronald Grant Archive/mary Evan/mary Evans Picture Library/profimedia

John Krasinski je konačno priznao da je uzeo značajan predmet sa seta megapopularne serije "The Office" nakon svog posljednjeg dana snimanja.

Glumac i redatelj, koji je glumio Jima, nedavno je svratio u podcast "Office Ladies" svojih kolegica iz serije, Jenne Fischer i Angele Kinsey, i prisjetio se NBC-jeve humoristične serije nagrađene Emmyjem.

image

John Krasinski, 2008.

Pacificcoastnews.com/pacific Coast News/profimedia/Pacificcoastnews.com/pacific Coast News/profimedia

Tijekom njihovog razgovora, Krasinski se prisjetio jednog od svojih posljednjih trenutaka na snimanju serije, kada je kreator serije Greg Daniels poveo glumačku postavu da snimi scenu u baru Poor Richard‘s, jednom od omiljenih mjesta likova. Nakon snimanja nekoliko kadrova, zvijezda "Quiet Placea" prisjetila se kako je posljednji put izašla sa seta i vidjela okupljenu ekipu serije.

- Gušim se kad pričam o tome, ali to je jednostavno bio najstrašniji, najljepši, užasavajući trenutak u mom životu - rekao je Krasinski koji je naglasio kako je bilo vrlo emotivno vidjeti njegovu "obitelj s ekrana" zajedno po posljednji put.

image

Angela Kinsey

The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

Međutim, ubrzo nakon tog dirljivog trenutka na snimanju, Krasinski je otkrio da je uzeo znak izmišljene tvrtke Dunder Mifflin, u kojoj su likovi serije radili.

- Uvijek sam lagao Gregu da ga nisam uzeo, ali jesam. Ukrao sam ga - priznao je Krasinski.

image

Steve Carell, John Krasinski i Rainn Wilson

Nbc Collection/everett/profimedia/Nbc Collection/everett/profimedia

Kinsey, koja je glumila Angelu, rekla je da je svjedočila prizoru kako gura znak u stražnji dio svog automobila, ističući da joj je to bila "jedna od njezinih najdražih uspomena" na posljednji dan snimanja. Krasinski je dodao da mu je Daniels kasnije prišao na zabavi povodom završetka snimanja kako bi ga ispitao o tome gdje se znak nalazi, ali je zanijekao bilo kakvu povezanost s nestankom znaka.

image

Steve Carell

Reveille Productions/nbc Unive/afp/profimedia/Reveille Productions/nbc Unive/afp/profimedia

- Tad mi je rekao da je to bila jedina stvar koju je želio - prepričao je Krasinski.

Inače, prošlog tjedna, Peacock je najavio novu seriju bez naslova koja je smještena u istu radnju kao i ‘The Office‘, koji je trajao od 2005. do 2013., točnije, devet sezona. Novu seriju sukreirali su Daniels i Michael Koman.

Steve Carell, koji je glumio šefa Michaela Scotta, jednog od najpoznatijih likova serije, nedavno je za The Hollywood Reporter na premijeri svog novog filma "If" rekao da planira gledati novu seriju, ali da se neće "pojaviti".

- To je u potpunosti nova stvar i stvarno nema razloga da se moj lik pojavi u nečem takvom - objasnio je.

- S druge strane, uzbuđen sam zbog toga, sviđa mi se ideja - zaključio je Carell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 20:22