Blizanci

21.5. - 20.6.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ako ste spremni na naporan rad i odricanje, doživjet ćete uspjeh. Izražena je mogućnost promjene posla ili pronalaska dodatnog izvora prihoda. Pripazite na zdravlje i vitaminima se na vrijeme zaštitite od bolesti.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ne podcjenjujte važnost dobre komunikacije u vezi

LJUBAV: Odnos s partnerom varirat će između toplog i hladnog. U jednom ćete se trenutku prepirati oko neke sitnice, a već se u idućem miriti i ponašati kao da se ništa nije dogodilo. Najveći problem bit će nemogućnost uspostave dobre komunikacije pa je to nešto na čemu morate poraditi. Ako vas nešto muči ili vam smeta partnerovo ponašanje, jasno mu to kažite i pokušajte otvorenim dijalogom doći do rješenja problema. Pred samcima je početak ljubavne veze koja će ostvariti njihove najskrivenije želje. Vaš novi odabranik pružit će vam mnogo nježnosti i pažnje i navesti vas da počnete ponovno vjerovati u ljubav.

VAŠ PARTNER: Kad se osjetite potišteno ili uzrujano zbog poslovnih problema, Vaga će vam pružiti podršku. Uz njezinu pomoć vratit će vam se hrabrost i samopouzdanje.

POSAO I NOVAC: Radne aktivnosti zahtijevat će češću komunikaciju s klijentima i suradnicima. Morat ćete im biti stalno dostupni, što će vam stvarati stres jer će vam skretati pažnju sa zadataka koje morate dovršiti. Neki od vas mogli bi raskinuti partnerstvo ili suradnju koja nije ispunila njihova očekivanja, no pripazite da vam to ne nanese štetu.

ZDRAVLJE: Ne ignorirajte simptome bolesti u nadi da će se povući sami od sebe. Pravovremeni posjet liječniku uštedjet će vam mnogo truda i muke. Savjetuje vam se da razmislite o odvikavanju od pušenja ili početku dijete.

DAN ZA AKCIJU: Ako vam se netko potajno sviđa, skupite u utorak hrabrost i pozovite ga na kavu. Njegova pozitivna povratna reakcija uvjerit će vas da niste pogriješili. Vezanima savjetujemo da se posvete partneru i porade na buđenju romantike.

SRETNI BROJEVI: 5  9  17  24  29

OCJENA TJEDNA: 3