Blizanci

21.5. - 20.6.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Bit ćete zasićeni poslovnim obavezama pa ćete jedva dočekati doći kući nakon kraja radnog vremena. Najsretniji će biti oni koji su na godišnjem odmoru. Dan proveden na plaži uz zanimljivu knjigu doći će vam kao naručen.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ne pokušavajte sve obaviti sami

LJUBAV: Mogli biste upasti u mrežu čudnih i zbunjujućih emocija. Ako vas strastveno privlači netko s kim realno ne možete ostvariti kvalitetnu i stabilnu vezu, vaši osjećaji i razum ozbiljno će se sukobiti. Pronalazit ćete razne izgovore i maštati o nevjerojatnom spletu okolnosti koji će vam omogućiti ostvarenje snova, a onda bezvoljno odustajati od svega. Prijatelji vas neće razumjeti, a njihovi pokušaji da vam pomognu mogli bi vas povrijediti. S bračnim partnerom svađat ćete se zbog novca čak i ako nemate financijskih poteškoća.

VAŠ PARTNER: Obiteljske spone s Djevicom sada vam mogu stvoriti glavobolje i napetosti. Savladajte burne osjećaje, odmjerite izjave i ostanite pomirljivi!

POSAO I NOVAC: Teško balansirate između različitih poslovnih obaveza, odgovornosti i obećanja koja želite ispuniti. Ako pokušavate stvoriti suradnju s novim poslovnim partnerom, uhodati unosan posao ili pokrenuti nov projekt nećete stići učiniti sve što želite. Suradnici kojima pokažete povjerenje i povjerite im važne zadatke ugodno će vas iznenaditi.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više mira i sna da obnovite energiju. Nemojte se izlagati pretjeranim naporima. Opuštajte se ili meditirajte kad god za tim osjetite potrebu. Na taj način možete suzbiti simptome kroničnih bolesti.

DAN ZA AKCIJU: U subotu ne planirajte izlaske niti druženja. Napravite veliko spremanje u domu, oslobodite se nepotrebnih stvari i posvetite se obavezama koje dugo odgađate. Nakon toga ćete se osjećati ispunjeno!

SRETNI BROJEVI: 4 10 28 46 69

OCJENA TJEDNA: 4