Blizanci

21.5. - 20.6.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Do izražaja će doći vaša kreativnost i snalažljivost. Maštovitim rješenjima uspjet ćete se izvući iz neugodne situacije ili otkloniti problem s kojim ste suočeni. Izvrsno je vrijeme za učenje i polaganje ispita.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ne pokušavajte sve obaviti sami

LJUBAV: Mogli biste upasti u mrežu čudnih i zbunjujućih emocija. Ako vas strastveno privlači netko s kim realno ne možete ostvariti kvalitetnu i stabilnu vezu, vaši osjećaji i razum ozbiljno će se sukobiti. Pronalazit ćete razne izgovore i maštati o nevjerojatnom spletu okolnosti koji će vam omogućiti ostvarenje snova, a onda bezvoljno odustajati od svega. Prijatelji vas neće razumjeti, a njihovi pokušaji da vam pomognu mogli bi vas povrijediti. S bračnim partnerom svađat ćete se zbog novca čak i ako nemate financijskih poteškoća.

VAŠ PARTNER: Obiteljske spone s Djevicom sada vam mogu stvoriti glavobolje i napetosti. Savladajte burne osjećaje, odmjerite izjave i ostanite pomirljivi!

POSAO I NOVAC: Teško balansirate između različitih poslovnih obaveza, odgovornosti i obećanja koja želite ispuniti. Ako pokušavate stvoriti suradnju s novim poslovnim partnerom, uhodati unosan posao ili pokrenuti nov projekt nećete stići učiniti sve što želite. Suradnici kojima pokažete povjerenje i povjerite im važne zadatke ugodno će vas iznenaditi.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više mira i sna da obnovite energiju. Nemojte se izlagati pretjeranim naporima. Opuštajte se ili meditirajte kad god za tim osjetite potrebu. Na taj način možete suzbiti simptome kroničnih bolesti.

DAN ZA AKCIJU: U subotu ne planirajte izlaske niti druženja. Napravite veliko spremanje u domu, oslobodite se nepotrebnih stvari i posvetite se obavezama koje dugo odgađate. Nakon toga ćete se osjećati ispunjeno!

SRETNI BROJEVI: 4 10 28 46 69

OCJENA TJEDNA: 4