Blizanci

21.5. - 20.6.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Zaštitite svoju vezu od uplitanja rodbine. Njihov negativan utjecaj mogao bi vas udaljiti od partnera pa zadržite intimne probleme unutar svoja četiri zida. Kupujete li ili adaptirate stan, moglo bi doći do zastoja.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pokazat ćete svoje vještine i iznenaditi okolinu

LJUBAV: Obuzet će vas želja da savršeno organizirate svakodnevni život. Ako partner ima navike koje vas iritiraju ili vam na bilo koji način stvara poteškoće u dnevnoj rutini bit ćete toliko ljuti da ćete razmišljati o raskidu odnosa. Ne napušta vas osjećaj da vam izmiče prava ljubavna sreća, a za to krivite partnera ili loše okolnosti. Vaši pokušaji da promijenite voljenog ili poboljšate odnos ne rješavaju ništa već vam samo povećavaju napetost. Krajem tjedna osjetit ćete olakšanje i značajno poboljšanje raspoloženja.

VAŠ PARTNER: Ako vam Bik predloži zanimljiv poslovni projekt ili unosnu suradnju nemojte biti sumnjičavi. Možete se odlično nadopunjavati na putu prema uspjehu.

POSAO I NOVAC: Pravi je trenutak da napravite reda u obavezama, oslobodite se suvišnih stvari na radnom mjestu i dovršite poslove koje neprestano odgađate. Nova suradnja, zanimljiv projekt ili izazovna situacija potpuno će angažirati vašu pažnju sredinom tjedna. Reagirat ćete brzo, spretno i uvjerljivo pa ćete osvojiti naklonost suradnika.

ZDRAVLJE: Iskreno se trudite da dobro organizirate svoj život i tako smanjite stresne situacije, ali niste dovoljno disciplinirani niti dosljedni. Ako ste nedavno promijenili prehrambene navike ili izbacili štetne namirnice, osjećat ćete se odlično.

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak ćete shvatiti da su vaše borbe s partnerom uzaludne i da vas iscrpljuju. Čim prestanete stvarati napetost i manipulirati s partnerom, vaš će odnos postati opušteniji i ugodniji.

SRETNI BROJEVI: 5 13 27 42 61

OCJENA TJEDNA: 4