Djevica

22.8. - 22.9.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Detaljno pospremanje stana oduzet će vam više vremena i energije nego što ste mislili. Nemojte bacati stvari koje ne koristite, već ih poklonite nekome kome su potrebne. Razmislite o početku dijete ili vježbanja.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Budite spontani i prepustite se erotskom zanosu

LJUBAV: Snažno proživljavate događaje u ljubavnom životu, a to vam stvara nelagodu ili nesigurnost. Želite sve kontrolirati i polako se prilagođavati novim okolnostima, ali sada za to nemate vremena. Ako ste se nedavno zaljubili, vaša se veza razvija jako brzo i partner vam ne ostavlja vremena za uzmak. Odjednom ćete se naći u situaciji da s voljenim dijelite sve slobodno vrijeme pa će vam nedostajati trenuci mira i osame. Vaša je veza intenzivna, ali je i neočekivano skladna pa nemate nikakav realan razlog za strah.

VAŠ PARTNER: Ovan vas zbunjuje pa ne možete dokučiti što želi od vas. Nemate hrabrosti za otvorena pitanja i iskren razgovor pa strpljivo čekate njegove poteze.

POSAO I NOVAC: Ne možete predvidjeti razvoj događaja u poslu pa budite spremni na situacije koje zahtijevaju brzu reakciju. Previše brinete zbog novca ili sigurnosti radnog mjesta, a to vam stvara nepotreban pritisak. Ovaj se tjedan neće dogoditi ništa loše, iako vi stalno očekujete vijesti koje će promijeniti vašu poslovnu rutinu.

ZDRAVLJE: Vrlo ćete razumno i objektivno razmišljati o svom zdravstvenom stanju. Brige ili strahovi splasnut će na najmanju mjeru pa ćete jasno vidjeti što je potrebno vašem tijelu. Nastavite redovito vježbati jer to povećava vitalnost.

DAN ZA AKCIJU: Subota je idealan dan za opušteno ljenčarenje u zagrljaju voljenog. Isključite se iz svakodnevnih poteškoća, stvorite oazu mira i uživanja te učinite sve da i vama i partneru bude ugodno.

SRETNI BROJEVI: 2 14 27 41 61

OCJENA TJEDNA: 5