Djevica

22.8. - 22.9.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Poslovne i financijske brige doprinijet će razvoju psihosomatskih smetnji i nesanice. Izbjegavajte piti previše kave i kofeinskih napitaka koji će vam poremetiti san. Opustite se u društvu zabavne knjige.

Rizik u ljubavi donijet će vam neočekivanu sreću

LJUBAV: Suzdržani ste i nesigurni, a to vam stvara poteškoće ako ste na početku nove ljubavi. S voljenim se odlično razumijete, ali svoje mišljenje zadržavate za sebe i izbjegavate razgovor o osjećajima. Čekate da vam partner dokaže svoju ljubav ili se jednostavno plašite prave bliskosti. Ako si dozvolite spontano i opušteno ponašanje, u ljubavi ćete dobiti više od očekivanog. Polovinom tjedna partner će izreći prave stvari koje će napokon otključati vaše srce i uvjeriti vas da se možete opustiti. Vjerujte svojim osjećajima.

VAŠ PARTNER: Odnos s Ovnom od vas zahtijeva jako puno kompromisa, ali vam može donijeti zanimljive poslovne i financijske mogućnosti. Budite strpljivi s njim!

POSAO I NOVAC: Poslovne obaveze ne ostavljaju vam niti malo vremena za opuštanje i predah. Iz misli ne možete izbaciti različite kombinacije i planove jer osjećate da je sada pravi trenutak za napredovanje ili ostvarenje ambicioznih planova. Trudite se oko svega što radite, ali se vaša novčana situacija ne poboljšava. To vas najviše obeshrabruje.

ZDRAVLJE: Većina vaših zdravstvenih tegoba mogla bi se smanjiti ako smirite svoje uzburkane misli. Ne pretrpavajte svoj dnevni raspored i ne mijenjajte oduke u hodu. Ako zadržite stabilnu rutinu, osjećat ćete se dobro i smireno.

DAN ZA AKCIJU: Ako u srijedu skupite hrabrosti i progovorite o svojim osjećajima od partnera ćete dobiti upravo ono što vam je potrebno. Pokažite svoju ljubav i naklonost jer suzdržanim ponašanjem zbunjujete voljenog.

SRETNI BROJEVI: 8 20 41 58 92

OCJENA TJEDNA: 5