Djevica

22.8. - 22.9.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Očekuju vas značajne promjene na profesionalnom planu. Moguć je premještaj na drugu poziciju ili rasterećenje od nekih poslovnih zadataka koji su vam stvarali probleme. Pogodan je trenutak za prestanak pušenja.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Zapuhat će dramatični ljubavni vjetrovi

LJUBAV: Očekuju vas zanosni ljubavni trenuci, a čak bi i vaša naizgled prolazna avantura mogla prerasti u ozbiljnu vezu. Na početku tjedna neće vam biti premca u smišljanju dobrog provoda i pronalaženju mjesta za zabavu. Zaokupit će vas potraga za uzbuđenjima i životom ispunjenim strašću i erotikom, no ako to sad ostvarite, shvatit ćete da ste zakoračili u minsko polje. Pojavit će se problemi koje niste predvidjeli, a počne li vam ljubavni život ometati svakodnevicu, stat ćete na loptu i napraviti stanku.

VAŠ PARTNER: Škorpion će vam biti idealan partner za zabavu i putovanja, a i poslovna suradnja će vam biti dobra. Započnete li s njim ljubavnu avanturu, pripremite se na ludu vožnju!

POSAO I NOVAC: Nastavljaju se neskladni poslovni odnosi koji su vam crpili energiju u prethodnim razdobljima, no promijenit će se vaš stav prema njima. Financijska situacija neće biti tako loša, iako ćete se hvatati za glavu kad pomislite na svotu koju ste potrošili potkraj prosinca. S druge strane, to će vas motivirati na pametnije raspolaganje financijama, veći poslovni angažman ili potragu za dodatnim izvorom prihoda.

ZDRAVLJE: Uglavnom ćete se više baviti ljubavnim temama, a manje zdravljem. Međutim, vrlo je važno da ne zanemarujete neugodne i neuobičajene tjelesne signale, a pogotovo da ne odgađate preglede zbog prezaposlenosti ili straha od dijagnoze.

DAN ZA AKCIJU: Osjetite li u utorak potrebu za umjetničkim stvaranjem ili želju da svoj usputni interes pretvorite u dodatni izvor prihoda, odmah nešto napravite – budete li previše analizirali, vaš bi se entuzijazam mogao rasplinuti.

SRETNI BROJEVI: 6, 17, 20, 37, 43

OCJENA TJEDNA: 4