Djevica

22.8. - 22.9.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Posvetit ćete se uređenju vlastitog doma i prionuti na veliko pospremanje. Očekivat ćete od ukućana da vam uskoče u pomoć, no razočarat će vas njihova nezainteresiranost. Opustite se uz zabavan film ili seriju.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Poradite na rješavanju stambenog pitanja

LJUBAV: Za tenzije u vašoj vezi koje će vas udaljiti vas od partnera u velikoj će mjeri biti krivi neki drugi ljudi, a ponajprije članovi vaše ili partnerove obitelji. Ukoliko stanujete s njima u zajedničkom kućanstvu, nećete više moći podnijeti da vam se stalno upleću u odnos s dragim pa ćete inicirati razgovor o pronalasku vlastitog stana. Dobro će vam doći malo privatnosti i samostalnosti pa usmjerite energiju u rješavanje stambenog pitanja. Slobodnjake bi usamljenost mogla otjerati u naručje nekoga tko za njih nije dobar izbor. Vaš novi odabranik na vas će vršiti loš utjecaj pa biste trebali dobro razmisliti želite li ostati u toj vezi.

VAŠ PARTNER: Blizanac će vas ljutiti zbog površnosti i neodgovornosti. Optuživat ćete ga da se ne možete na njega osloniti, dok će on vama zamjeriti nedostatak spontanosti i smisla za humor.

POSAO I NOVAC: Rastresenost i nepromišljenost zadavat će vam probleme. Morate li obaviti važan i kompliciran zadatak, pažljivo provjerite sve što radite i nastojte izbjeći pogreške. Nezadovoljstvo radnim uvjetima potaknut će vas da počnete razmišljati o promjeni posla, no ne donosite važne odluke u afektu.

ZDRAVLJE: Iako su mogući manji problemi s tlakom ili probavom, nećete se predavati lošem raspoloženju i crnim mislima. Živjet ćete aktivno, puno se kretati i baviti se sportom pa nećete imati vremena opterećivati se sitnicama.

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak obavite važne razgovore i prepiske koje već neko vrijeme odgađate. Izražavat ćete se jasno i argumentirano pa ćete uspješno ispuniti svoje ciljeve. Nečiji savjet pomoći će u rješavanju poslovnog problema.

SRETNI BROJEVI: 3  16  20  41  44

OCJENA TJEDNA: 3