Djevica

22.8. - 22.9.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Malo će se toga odvijati po planu. Budući da ne podnosite situacije u kojima ne držite sve konce u rukama, dan će vam biti prilično stresan i trebat će vam puno strpljenja i samokontrole da izbjegnete okršaj.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Odmarajte se i ljenčarite bez osjećaja krivnje

LJUBAV: Vaš je ljubavni život opterećen nejasnim situacijama, a sada toga postajete svjesni. Mislite da netko koga volite to vidi i zna iz vaših pogleda ili postupaka, ali to ne mora biti točno. Želite li ostvariti svoje ljubavne snove morate učiniti nešto konkretno! Pozovite odabranika svog srca na kavu, iskoristite svaku priliku za razgovor i zbližavanje. Mogao bi vas sputavati strah i želju da odustanete, ali samo mali napor donijet će vam pozivan razvoj događaja i puno sreće. Brzo ćete otkriti što druga strana osjeća!

VAŠ PARTNER: Riba djeluje neuhvatljivo i nedostupno sve dok s njom ne počnete otvoreno razgovarati. Kada je bolje upoznate postat će vam još privlačnija!

POSAO I NOVAC: Snažno će vas pogoditi ako u radnoj sredini budete izloženi sumnjama ili neopravdanim kritikama. U nekim trenucima mislit ćete da se borite s vjetrenjačama jer će pritisak na vas biti snažan i neugodan. Zadržite smirenost, poslužite se činjenicama koje vam govore u prilog i brzo ćete izaći iz nelagodne situacije.

ZDRAVLJE: Svakodnevne obaveze previše vas iscrpljuju pa vam je potrebno puno odmora i sna. Nemojte planirati nikakve dodatne aktivnosti, a slobodno vrijeme provedite u miru i udobnosti doma. Nemojte se opterećivati krivnjom ako se prepustite ljenčarenju!

DAN ZA AKCIJU: Subota je savršen dan za romantičan izlazak s nekim koga želite osvojiti. Bit ćete napeti i opterećeni temama za razgovor sve dok se ne sretnete s odabranikom svog srca. Tada će razgovor poteći lako i spontano.

SRETNI BROJEVI: 11 15 37 48 61

OCJENA TJEDNA: 3