Jarac

22.12. - 20.1.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Okružite se ljudima. Dobro ste volje da bi bila šteta provesti dan kod kuće. Otiđite na izlet, posjetite prijatelja ili idite u teretanu. Poslovni uspjeh bit će rezultat napornog rada, odricanja i sretnih okolnosti.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Sputani ste malodušnošću i tjeskobom

LJUBAV: Preozbiljni ste i nedovoljno spontani u blizini voljenog. Pokušavate isplanirati svaki zajednički trenutak i često se brinete zbog stvari koje bi mogle narušiti vašu ljubav. Želite prikriti svoju nesigurnost, ali je druga strana svejedno osjeća. Sredinom tjedna dobit ćete jasne dokaze ljubavi, koji će vam pomoći da se opustite. Vikend će vam donijeti lijepe i romantične ljubavne trenutke nakon kojih više nećete sumnjati u sretnu budućnost. Ljubavne nedoumice nemojte dijeliti s prijateljima jer ćete dobiti loše savjete.

VAŠ PARTNER: Prijateljstvo s Vodenjakom donosi vam neobične izazove. Ne možete procijeniti jesu li su njegove priče istinite ili su plod razigrane mašte.

POSAO I NOVAC: Niste uvjereni u povoljan razvoj projekta na kojem radite pa se ne trudite dovoljno. Pronađite u sebi motivaciju za rad, ne odgađajte obaveze i ne brinite za rezultate. Ako sada ne uspijete ostvariti konkretne ciljeve ili zaradu, sasvim ćete se sigurno povezati s ljudima koji vam mogu biti korisni u budućnosti.

ZDRAVLJE: Puno pažnje posvetit ćete svom izgledu. Tražit ćete učinkovite načine za njegu kože i kose ili maštati o čarobnom tretmanu koji će vam vratiti mladolikost. Nadvladajte komplekse i opustite se. Tako ćete izgledati najbolje!

DAN ZA AKCIJU: U subotu biste mogli propustiti priliku za odličnu zabavu zbog suzdržanosti i potrebe da sve planirate. Ako se nađete u društvu veselih i vedrih ljudi, opustite se i nemojte misliti o poslovima koje još morate obaviti.

SRETNI BROJEVI: 7 19 32 47 69

OCJENA TJEDNA: 3