Jarac

22.12. - 20.1.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ako ste u potrazi za poslom, prijatelj ili poznanik preporučit će vas za novootvorenu poziciju koja će udovoljavati vašim željama. Na razgovoru za posao ostavit ćete sjajan dojam. Zabavite se odlaskom na klizanje.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Vjerujte u sebe i ne odbijajte nove poslovne ponude

LJUBAV: Često ćete bježati u osamu i zatvarati se u sebe pa će partner osjećati da ne može doprijeti do vas. Neće vas biti lako pročitati, a nerijetko ni sami nećete noći odrediti što vas točno muči, no takvo ponašanje dovest će do nerazumijevanja u vezi i udaljavanja od voljenog. Ne očekujte da vam dragi može čitati misli pa se pokušajte malo više otvoriti i pokažite spremnost na komunikaciju. Ako ste samac, osjetit ćete simpatiju prema nekome tko je zauzet ili vam je iz nekog drugog razloga nedostupan. Bit ćete svjesni da takav odnos nema budućnost, no osjećaji bi mogli nadvladati razum.

VAŠ PARTNER: Voljenoj Vagi draži će biti izlasci i pohađanje društvenih događaja nego intimno druženje u miru vašeg doma. Postignite kompromis i povremeno joj se pridružite.

POSAO I NOVAC: Nećete biti toliko usredotočeni na posao kao inače. Misli će vam stalno lutati pa će vam biti teško koncentrirati se na rad, no bliski suradnici bit će uz vas kad ih zatrebate i pružiti vam pomoć pa ćete izbjeći zaostatke i pogreške. Nečiji savjet ili preporuka mogli vam otvoriti nova vrata u karijeri. Prihvatite izazov i ne podcjenjujte se!

ZDRAVLJE: Odgovarat će vam miran način života. Pronaći ćete zadovoljstvo u hobijima, a mnogi će osvijestiti svoju kreativnu prirodu, što će im pomoći da se oslobode negativne energije. Nemojte piti alkohol ako uzimate neke lijekove.

DAN ZA AKCIJU: Prijatelji će vas u petak nagovoriti na izlazak ili vas pozvati na neku proslavu, što će biti mnogo bolje od ostanka kod kuće. Okruženi ljudima, ispunit ćete se pozitivnom energijom i uistinu se dobro provesti.

SRETNI BROJEVI: 2  4  11  25  29

OCJENA TJEDNA: 4