Jarac

22.12. - 20.1.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Novčana pitanja doći će u središte vaših interesa. Kašnjenje plaće ili honorara nagnat će vas da novac za plaćanje računa pokušati pronaći drugdje pa ćete tražiti honorarni posao ili nekoga zamoliti za pozajmicu.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Privlačite pozornost i suptilno zavodite

LJUBAV: Ako ste se strastveno zainteresirali za nekoga koga ste nedavno upoznali, sada ćete imati priliku za opušten razgovor. Otvoreno ćete i jasno pokazati svoju naklonost, ali druga strana neće otkriti previše o sebi. To će vas još više zainteresirati pa ćete nestrpljivo očekivati svaki sljedeći susret. Hrabri ste i spremni za nov ljubavni izazov pa nećete dopustiti da vas zaustave prošla razočaranja. Otvorenost i spontanost pomoći će vam da u brak ili dugotrajnu vezu unesete više strasti. Svaki slobodan trenutak posvetite partneru!

VAŠ PARTNER: Bik će vas osvojiti svojim smirenim nastupom i praktičnim razmišljanjem. Bit ćete uvjereni da je između vas moguća skladna ljubavna veza.

POSAO I NOVAC: U radnoj sredini postoje suradnici koji vam nisu naklonjeni i koji nestrpljivo čekaju vaše pogreške jer od toga mogu imati koristi. Toga ste svjesni, ali se ponašate kao da ne primjećujete njihovo pritajeno neprijateljstvo. Ipak, neki komentari ili sitne provokacije mogu vam izazvati nesigurnost i brigu. Nemojte to dozvoliti!

ZDRAVLJE: Moguće su glavobolje, poteškoće s tlakom ili alergijske reakcije,. Imate li nasljedne ili kronične bolesti nestrpljivo ćete tražiti način da smanjite simptome. Saznate li za nove metode liječenja, nemojte biti previše lakovjerni!

DAN ZA AKCIJU: U srijedu vas mogu iznenaditi neugodni obiteljski problemi ili kvarovi u domu. Nemojte tražiti brzo rješenje za poteškoću s kojom se suočite jer ćete povećati nevolje ili potrošiti previše novca.

SRETNI BROJEVI: 8 20 34 55 83

OCJENA TJEDNA: 5