Lav

21.7. - 21.8.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Nagomilani poslovni problemi iziskivat će punu pažnju. Ako ne znate odakle početi, potražite savjet iskusnijeg kolege. Vezani, pokažite više spremnosti na ustupke. Sve se može riješiti ako pristanete na kompromis.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Potrudite se skrenuti pažnju na sebe

LJUBAV: Ljubavnu vezu uzimat ćete zdravo za gotovo ne misleći da će vaš nemar prouzročiti veće nevolje. Kad vam partner predbaci da ga zanemarujete, izvlačit ćete se na prezaposlenost i obiteljske obveze. Dogodi li se da ostanete bez nekih povlastica, povući ćete se u sebe ne dopuštajući ni svojim najbližima da prodru do vas. Ako ste sami, privući će vas netko utjecajan u društvu i to ne samo zato što će vama samima dati na značaju, nego i zato što će ga njegova moć u vašim očima učiniti mnogo privlačnijim i seksepilnijim.

VAŠ PARTNER: U odnosu sa Strijelcem neće biti neugodnih iznenađenja. Ako Novu godinu niste dočekali zajedno, privremena razdvojenost pokazat će koliko vam je teško bez njega.

POSAO I NOVAC: Nakon prve faze odmora i lijenosti, u četvrtak ćete se ozbiljno prihvatiti posla. Trudit ćete se svojim zalaganjem i radnom disciplinom biti primjer drugima, no nećete uspjeći izbjeći dociranje i izvjesnu aroganciju koja će mnogima zasmetati. Tražite li suradnike za novi projekt, morat ćete biti srdačniji i pokazati više kolegijalnosti. U petak biste mogli dobro ulagati i kupiti nešto dobro za nevelik novac.

ZDRAVLJE: Premda vam je istaknuta potreba za izležavanjem i uživanjem u ukusnoj hrani i dobroj kapljici, bit će nužno da se više krećete i pazite što jedete. Ljubav prema prirodi, aktivan život i briga za kućnog ljubimca omogućit će vam bolju formu.

DAN ZA AKCIJU: U ovom uzbudljivom i nestabilnom tjednu najbolji dan bit će petak. Tada će vaše aktivnosti imati više smisla i uspjeha, a i okolina će vam biti naklonjenija. Ne odgađajte sve dobro što možete tada napraviti.

SRETNI BROJEVI: 3, 15, 21, 26, 34

OCJENA TJEDNA: 4