Lav

21.7. - 21.8.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Lako ćete se umarati, a najviše će vam problema zadavati nagomilane obiteljske obveze. Klonite se sukoba s ukućanima. Nedostatak energije potaknut će vas da većinu vremena provedete izležavajući se na kauču.

Pretvorite dom u mirnu oazu

LJUBAV: Vaša potreba za ljubavnim uzbuđenjima i avanturama raste pa postajete nepromišljeni i neoprezni. Ako u vašoj blizini postoji netko tko vam je zanimljiv i privlačan, ali nikada niste uspostavili pravu bliskost, sada ćete ga otvoreno zavoditi. Koketirat ćete čak i ako ste u sretnoj vezi jer želite komplimente i odobravanje. Česte razmirice s bračnim partnerom ozbiljno su istrošile vaše strpljenje pa izbjegavate zajedničke trenutke i zanemarujete obaveze u domu. Nemojte biti tvrdoglavi i isključivi jer ćete ozbiljno razljutiti partnera.

VAŠ PARTNER: U društvu Vage osjećate se opušteno pa biste joj mogli otkriti svoje tajne i slabosti. Neugodno ćete se iznenaditi kada to iskoristi protiv vas.

POSAO I NOVAC: Koristite svoju kreativnost i uvjerljivost ako u poslu morate pridobiti nove klijente ili poslovne partnere. Mogli biste imati zanimljive poslovne ideje ili želju za pokretanjem novog projekta, ali sada nije povoljan trenutak za takav poduhvat. Zadržite se na uobičajenim poslovima, poštujte rokove i ostanite profesionalni.

ZDRAVLJE: Ako ste duže vrijeme bili uporni i disciplinirani sada biste mogli osjetiti poboljšanje kroničnih zdravstvenih tegoba. Poteškoće s kralježnicom i kostima mogu vam ograničavati kretanje. Ne pretjerujte s lijekovima protiv bolova.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu pronađite dovoljno vremena za ukućane i opuštene trenutke u obiteljskoj atmosferi. Odgovarat će vam osjećaj povezanosti i zajedništva, uživat ćete u pažnji koju dobivate od najbližih.

SRETNI BROJEVI: 3 19 30 56 88

OCJENA TJEDNA: 3