Lav

21.7. - 21.8.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

U odnosu s partnerom do izražaja će doći vaša tvrdoglavost. Nećete biti spremni popustiti čak ni onda kada znate da niste u pravu. Samci će patiti za nekim koga ne mogu imati. Čuvajte se ozljeda i nespretnih padova.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Potrudite se skrenuti pažnju na sebe

LJUBAV: Ljubavnu vezu uzimat ćete zdravo za gotovo ne misleći da će vaš nemar prouzročiti veće nevolje. Kad vam partner predbaci da ga zanemarujete, izvlačit ćete se na prezaposlenost i obiteljske obveze. Dogodi li se da ostanete bez nekih povlastica, povući ćete se u sebe ne dopuštajući ni svojim najbližima da prodru do vas. Ako ste sami, privući će vas netko utjecajan u društvu i to ne samo zato što će vama samima dati na značaju, nego i zato što će ga njegova moć u vašim očima učiniti mnogo privlačnijim i seksepilnijim.

VAŠ PARTNER: U odnosu sa Strijelcem neće biti neugodnih iznenađenja. Ako Novu godinu niste dočekali zajedno, privremena razdvojenost pokazat će koliko vam je teško bez njega.

POSAO I NOVAC: Nakon prve faze odmora i lijenosti, u četvrtak ćete se ozbiljno prihvatiti posla. Trudit ćete se svojim zalaganjem i radnom disciplinom biti primjer drugima, no nećete uspjeći izbjeći dociranje i izvjesnu aroganciju koja će mnogima zasmetati. Tražite li suradnike za novi projekt, morat ćete biti srdačniji i pokazati više kolegijalnosti. U petak biste mogli dobro ulagati i kupiti nešto dobro za nevelik novac.

ZDRAVLJE: Premda vam je istaknuta potreba za izležavanjem i uživanjem u ukusnoj hrani i dobroj kapljici, bit će nužno da se više krećete i pazite što jedete. Ljubav prema prirodi, aktivan život i briga za kućnog ljubimca omogućit će vam bolju formu.

DAN ZA AKCIJU: U ovom uzbudljivom i nestabilnom tjednu najbolji dan bit će petak. Tada će vaše aktivnosti imati više smisla i uspjeha, a i okolina će vam biti naklonjenija. Ne odgađajte sve dobro što možete tada napraviti.

SRETNI BROJEVI: 3, 15, 21, 26, 34

OCJENA TJEDNA: 4