Lav

21.7. - 21.8.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Uživat ćete u učenju i saznavanju novih informacija. Upis tečaja ili odlazak na predavanje pružit će vam nova znanja, a ujedno će biti sjajna prilika da steknete nova poznanstva. Moguć je odlazak na poslovni put.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ne idite linijom manjeg otpora

LJUBAV: Prema voljenom njegujete duboke i burne osjećaje, ali pritom ne gubite emotivnu stabilnost. Vaši će razgovori biti jako zanimljivi i vjerojatno će dotaknuti teme o kojima do sada niste raspravljali. Na taj ćete način puno saznati o izabraniku, a to će vam pomoći da produbite vaš odnos. Možda se nećete složiti oko svake teme, ali upravo će to biti prilika da pokažete svoju tolerantnost. Mislite li da je potrebno puno truda kako biste održali skladnu vezu, sada ćete shvatiti da je to jednostavno u stanju opuštenosti i iskrenosti.

VAŠ PARTNER: Vodenjak je neobičan, zabavan i privlačan, ali vam jasno daje do znanja da želi zadržati svoju slobodu i neovisnost. Ne okušavajte ga kontrolirati!

POSAO I NOVAC: Zastoji u poslu još su uvijek glavni izvor stresa i nezadovoljstva, ali sada postoje jasne naznake za poboljšanje. Zbog toga će porasti vaša radna motivacija, maštovitost i kreativnost u pristupu poslovnim izazovima. Ako započinjete nov poslovni projekt, detaljno dogovorite pravila u radu jer ćete tako izbjeći mnoge neugodnosti.

ZDRAVLJE: Bit ćete aktivni i užurbani, ali vas to neće iscrpljivati. Svaki dan bit će vam ispunjen događajima ili uzbuđenjima, što će odlično utjecati na vaše raspoloženje. Uvjerit ćete se da možete puno više nego što ste mislili!

DAN ZA AKCIJU: Ako se u srijedu ili četvrtak suočite s važnim poslovnim odlukama, pokušajte ih odgoditi. Ništa se loše neće dogoditi ako ne reagirate odmah i odvojite dovoljno vremena za razmišljanje.

SRETNI BROJEVI: 3 15 28 41 62

OCJENA TJEDNA: 5