Lav

21.7. - 21.8.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Uzrujavat ćete se oko poslovnih problema, a najviše će vas ljutiti što nemate kontrolu nad situacijom. Morat ćete se više osloniti na pomoć kolega. Potrebno vam je više odmora i sna pa nastojte ići ranije na počinak.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pred samcima je početak uzbudljive romantične priče

LJUBAV: Tjedan će obilježiti zabava, izlasci i nova poznanstva koja će vam unijeti dozu svježine u život. Lako ćete započinjati razgovor s neznancima, a netko koga slučajno susretnete toliko će vas privući da nećete odustati dok ne dobijete njegov broj mobitela. Odlazak na piće ispunit će vaša očekivanja i označiti početak uzbudljive ljubavne priče. Ni vezani se neće moći požaliti na nedostatak uzbuđenja. Prema dragom ćete biti nježni i romantični, a znakovima pažnje i lijepim gestama održat ćete bliskost. Neke će parove obradovati novosti o dolasku prinove, dok će drugi proslaviti zaruke.

VAŠ PARTNER: Vodenjak će vas magnetski privlačiti. Čak i ako ste dugo zajedno, nećete moći prestati o njemu razmišljati, a snažna privlačnost unijet će uzbuđenje u vaš spolni život.

POSAO I NOVAC: Najviše uspjeha ostvarit će oni koji se bave nekim kreativnim ili umjetničkim poslom. Inspiracija i kreativni zanos omogućit će vam da stvorite djela na koja ćete biti ponosni i koja će pobuditi zanimanje klijenata i kupaca. Bavite li se obiteljskim biznisom, od vas će se očekivati više prilagodljivosti i spremnosti na ustupke.

ZDRAVLJE: Nećete se nimalo štedjeti kad je posrijedi tjelesna aktivnost, no mogli biste malo precijeniti svoje mogućnosti. Pazite se ozljeda i neugodne upale mišića. Krajem tjedna opustite se nekim hobijem ili si priuštite masažu.

DAN ZA AKCIJU: U nedjelju se posvetite sebi i bavite se stvarima u kojima uživate. Počastite se odlaskom na masažu ili kozmetički tretman ili si priuštite gastronomski užitak. Ako ste u vezi, partner vam priprema lijepu i neočekivanu gestu.

SRETNI BROJEVI: 6  15  26  32  46

OCJENA TJEDNA: 4