Ovan

21.3. - 20.4.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Puno ćete izlaziti, a odlazak na koncert ili izložbu priuštit će vam ugodne trenutke. Srest ćete neke drage ljude koje nemate priliku često viđati. Pogodan je dan za vođenje poslovnih pregovora i održavanje sastanaka.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Dobro razumijevanje važnije od romantike

LJUBAV: Nećete tražiti ljubavnu sreću u strasti ni romantici. Namjera vam je uspostaviti iskrenu i kvalitetnu komunikaciju i usuglasiti se na planu zajedničkog ostvarivanja ciljeva i rješavanja starih sukoba. Druga polovina tjedna bit će još konstruktivnija. Planiranja i dogovori bit će usmjereni na materijalna pitanja, odgoj djece i druge praktične aspekte odnosa. Vaš će partner biti prezaposlen pa mu nemojte zamjerati na učestalom izbivanju iz doma.

VAŠ PARTNER: Tražite li utjehu i razumijevanje, Ribe će biti pravi izbor. Pomoći će vam onda kad vam bude najpotrebnije ne tražeći ništa zauzvrat. I u poslu će vam biti korisni.

POSAO I NOVAC: Trebat će vam malo više vremena da se ubacite u radnu kolotečinu i zasučete rukave. Mnogo ćete pričati o svojim budućim planovima prepuštajući drugima da se bave praktičnim pitanjima. Ako je vaš poslodavac strog, brzo ćete uvidjeti da ste prešli granice dopuštenog ponašanja. Važno je da se u utorak ozbiljno odnosite prema obvezama, kao i da izbjegavate trošenje na luksuz ili stvari koje vam nisu potrebne.

ZDRAVLJE: Imate li problema s kožom, tenom, kosom i noktima, nakon novogodišnje proslave posvetite im dužnu pozornost. Nećete biti sasvim zadovoljni svojim izgledom pa se stoga podvrgnite kozmetičkom tretmanu i uzdignite poljuljano samopouzdanje.

DAN ZA AKCIJU: Sretnete li u četvrtak nekoga tko će vam ponuditi uzbudljivu avanturu, to vam se može činiti vrlo privlačnim i prilično bezazlenim, čak i ako ne znate mnogo o njemu. Sve što bude govorio i radio bit će vam zanimljivo.

SRETNI BROJEVI: 4, 12, 19, 26, 55

OCJENA TJEDNA: 3