Ovan

21.3. - 20.4.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ljubavne veze naći će se na tankom ledu. Na vidjelo će isplivati problemi koje dugo zanemarujete pa ćete se sad morati s njima uhvatiti u koštac. Aktualizirat će se sudski proces ili parnica u kojoj sudjelujete.

Vaši ljubavni napori daju polovične rezultate

LJUBAV: Svaki vaš napor da smanjite napetost u odnosu s voljenim i približite se skladnoj vezi donosit će vam nove poteškoće, izazove i nezadovoljstva. Uznemireni ste i pomalo zbunjeni jer vaši napori ne daju rezultate dok istovremeno osjećate da sada nije trenutak za promjene. Ako ste slobodni i u potrazi za novom ljubavi, mogli biste se naći u neobičnoj i uznemirujućoj situaciji. Teško ćete odlučiti između dva potencijalna partnera ili ćete započeti vezu koja će vam donijeti puno nepredvidivih i neugodnih trenutaka.

VAŠ PARTNER: Škorpion će vam pružiti podršku u poslovnim poteškoćama. Obratite mu se za pomoć jer će vam dati izvrsne savjete i pokrenuti vas u pravom smjeru.

POSAO I NOVAC: Mogli biste osjećati veliku napetost ili uznemirenost, osobito ako očekujete rezultate važnog natječaja ili početak novog poslovnog projekta. Svedite poslovna očekivanja u realne okvire i nemojte dozvoliti da vas ponese mašta. Krajem tjedna saznat ćete potrebne informacije i s njima nećete biti previše oduševljeni.

ZDRAVLJE: Optimistični ste i spremni ulagati energiju u osobne ili poslovne projekte. Ako ne planirate dovoljno vremena za aktivnosti koje vas opuštaju brzo ćete istrošiti polet. Budite umjereni u svemu što radite pa ćete se osjećati dobro.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu ćete donositi novčane odluke ili pregovarati o svojim prihodima. Vjerujte u svoje procjene i nemojte dozvoliti da drugi utječu na vaše odluke. Smiren i samopouzdan nastup pomoći će da postignete sve što želite.

SRETNI BROJEVI: 4 17 29 45 49

OCJENA TJEDNA: 4