Ovan

21.3. - 20.4.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Dobro ćete se snalaziti u radu s ljudima. Kolege će biti oduševljene vašom uslužnošću, a potencijalnim klijentima upravo će ona biti razlog da s vama počnu surađivati. Samcima će se udvarati dugogodišnji znanac.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Odvažnost bi vam se isplatila

LJUBAV: Vaše je zanimanje za druge svedeno na najmanju mjeru pa nećete dozvoliti da vas iscrpljuju ljudi koji su naporni i neugodni. Usmjerit ćete se na poslovne planove i oslanjati se na snagu i snalažljivost. Mogli biste postati grubi i nepristupačni prema onima koje najviše volite. Vaše će raspoloženje za romantiku i zagrljaje biti blizu nule. Podijelite trenutne poteškoće s partnerom i uključite ga u svoje poslovne aktivnosti. To je način da održite vaš odnos i osnažite povjerenje između vas.

VAŠ PARTNER: Prijateljstvo s Blizancem donosi vam velika iskušenja. Mogli biste se oštro sukobiti zbog novca ili različitih stavova, a to će vas jako pogoditi.

POSAO I NOVAC: Pritisak u poslu je velik pa ste pod neprestanim stresom. Sukobi sa suradnicima, poslovnim partnerima ili poslodavcem gotovo su neizbježni pa dobro odmjerite svoje izjave. Ako se natječete za određen poslovni projekt ili novo radno mjesto bit ćete malodušni, ali ishod vas može ugodno iznenaditi!

ZDRAVLJE: Imate li poteškoće s kralježnicom, zglobovima ili kostima vaši se simptomi mogu pojačati. Ne odgađajte posjet liječniku i primijenite sve što vam savjetuje. Lijekovi protiv bolova neće vam pomoći da riješite pravi uzrok svojih tegoba!

DAN ZA AKCIJU: U subotu se opustite i zaboravite na sve probleme. Pripremite ukusnu hranu, odmarajte se u udobnosti svog doma, njegujte se i ljenčarite. To će vam pomoći da brzo vratite vedrinu i obnovite snagu!

SRETNI BROJEVI: 6 13 38 49 55

OCJENA TJEDNA: 3