Ovan

21.3. - 20.4.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Iako ćete dati sve od sebe na poslu, to danas neće biti dovoljno. Nadređeni će biti iznimno zahtjevni pa će im biti nemoguće udovoljiti. Imate li emotivnih nedoumica, obratite se prijatelju za savjet.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Dinamična aktivnost održava vezu živahnom

LJUBAV: Ljubavni život bit će izvor zadovoljstva. S partnerom ćete se razumjeti i bez mnogo riječi pa ćete oboje u svakom trenutku znati što onaj drugi misli i osjeća. Vašem zajedničkom životu neće nedostajati zabave i uzbuđenja jer ćete kao par stalno biti aktivni, nalaziti se s prijateljima i obilaziti društvene događaje. I slobodnjaci će puno izlaziti i putovati, što će im pružiti priliku za sklapanje mnogih novih poznanstava. Vašu će pažnju zaokupiti netko tko stanuje u inozemstvu ili često putuje zbog prirode posla, a privlačnost između vas bit će toliko jaka da ćete biti spremni održavati vezu na daljinu.

VAŠ PARTNER: Vodenjak će vam stalno priređivati iznenađenja pa vam u njegovom društvu nikad neće biti dosadno. Zajedno ćete kovati planove o zimovanju ili novogodišnjem putovanju.

POSAO I NOVAC: Poslovne okolnosti bit će povoljne, no do uspjeha ćete doći samo ako zadacima pristupite savjesno i odgovorno. Nemojte odustati ako se suočite s birokratskom ili financijskom preprekom, već pokušajte doći do rješenja. Mnogima se otvaraju poslovni putovi prema inozemstvu, što će označiti novo poglavlje u njihovoj karijeri.

ZDRAVLJE: Porast energije potaknut će vas da se više bavite sportom, no čuvajte se ozljeda. Ne budete li pazili, mogli biste iščašiti zglob ili ponovno aktivirati neku staru boljku. Ako ste pod stresom, okušajte se u meditaciji.

DAN ZA AKCIJU: Otputujte na izlet u subotu ili posjetite prijatelje koji stanuju u drugom gradu. Ništa vas neće opustiti i zabaviti kao promjena sredine, a novo okruženje pokazat će se izvrsnim za sklapanje zanimljivih poznanstava.

SRETNI BROJEVI: 5  13  23  26  34

OCJENA TJEDNA: 5