Rak

21.6. - 20.7.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Umor i niska energija ometat će vas u izvršavanju posla. Posvetite se sebi i svojim potrebama i nastojte se što bolje odmoriti. Odgodite obveze koje nisu važne i ne dozvolite ukućanima da vam stvaraju grižnju savjesti.

Osnažuju vas druženje i razgovor s bližnjima

LJUBAV: Ako ste zaljubljeni u nekoga tko se po godinama znatno razlikuje od vas, otkrivat ćete sve prednosti takvog odnosa. Uživat ćete u zabavnim trenucima koji obogaćuju vaš život, a pokreće ih vaš partner. Čak i ako postoje prepreke koje otežavaju vašu vezu, nećete se pokolebati niti sumnjati u vašu ljubav. Romantični i zaneseni, krajem tjedna ćete s voljenim ozbiljno razgovarati o budućnosti čak i ako se poznajete jako kratko. Možda će vas partner iznenaditi s prijedlogom o zajedničkom životu ili će vam ponuditi primamljivu poslovnu priliku.

VAŠ PARTNER: Ako ste s Ovnom povezani obiteljskim sponama sada će se između vas razbuktati neugodna svađa. Teško ćete mu oprostiti aroganciju i tvrdoglavost.

POSAO I NOVAC: Neprilike koje vas prate u radnom okruženju previše utječu na vaše raspoloženje. Loši odnosi sa suradnicima ili beznačajne poteškoće uništavaju vašu motivaciju za rad. Puno će vam značiti pohvala zadovoljnog klijenta ili poslovnog partnera. Odluka da dio posla dovršite tijekom vikenda može vas osloboditi stresa i napetosti.

ZDRAVLJE: Promjenjiva raspoloženja i bezrazložna malodušnost stvaraju vam više poteškoća nego konkretni zdravstveni problemi. Okružite se ljudima koji vas razumiju i podržavaju. Ako se osamite i izolirate nećete se osjećati dobro.

DAN ZA AKCIJU: Slučajan susret s bivšim ili informacije koje ćete o njemu saznati mogu vas izbaciti iz emotivne ravnoteže u srijedu. Ako ste slobodni mogli biste upoznati nekoga s kim ćete brzo stvoriti blizak odnos.

SRETNI BROJEVI: 4 18 35 51 72

OCJENA TJEDNA: 4