Rak

21.6. - 20.7.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Želja za poboljšanjem prihoda navest će vas na neke nepromišljene postupke. Dobro razmislite prije no što se upustite u projekt ili ulaganje koje bi vam moglo prouzrokovati gubitke. Ne zloupotrebljavajte alkohol!

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Izbjegavate neugodne ljude i situacije

LJUBAV: Nesigurni ste i nemirni, osobito ako ste na početku nove veze. U blizini voljenog osjećate se zaštićeno, ali kada niste zajedno u vašim se mislima javljaju najgori mogući scenariji. Razgovarajte s bliskim prijateljem ili s nekim u koga imate povjerenja. Kada svoje zbrkane misli pretvorite u riječi, shvatit ćete da se nepotrebno mučite i brinete. Olakšanje i zadovoljstvo osjetit ćete u srijedu. Možda će vam voljeni pružiti toliko željeni dokaz ljubavi, a možda ćete se jednostavno opustiti i spokojno uživati.

VAŠ PARTNER: Sukob s Vagom gotovo je neizbježan. Zamjerit ćete joj neodgovornost i neodlučnost, a ona će vas povrijediti ili rastužiti. Povući ćete se u svoj oklop!

POSAO I NOVAC: Previše ste usmjereni na jedan problem ili odnos s nekim tko vas izbacuje iz ravnoteže. Zbog toga niste koncentrirani na obaveze, pa vam se mogu potkrasti pogreške. Okolnosti će se u radnoj sredini bitno poboljšati sredinom tjedna. Pronaći ćete način da se nosite sa svojim frustracijama i lako riješite postojeće probleme.

ZDRAVLJE: Mogli biste se suočiti s ozbiljnijim zdravstvenim tegobama, osobito ako imate kroničnu bolest. Pratit će vas osjećaj iscrpljenosti i umora, a bit ćete podložni i upalama i prehladama. Uznemirit ćete se zbog svako neugodnog simptoma.  

DAN ZA AKCIJU: U utorak se opustite i povežite sa svojim osjećajima. Ako ste nedavno doživjeli neobična ljubavna iskustva, potrebno vam je vremena da pronađete pravi odgovor na svoje dileme. Vjerujte svojoj intuiciji!

SRETNI BROJEVI: 8 27 45 56 82

OCJENA TJEDNA: 3