Rak

21.6. - 20.7.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ukazat će vam se prilika za ulaganjem u obećavajući projekt, no budite oprezni. Nemojte se angažirati ako niste sigurni da je riječ o zakonitoj i koliko-toliko sigurnoj investiciji. Primit ćete važan poziv ili pismo.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Skladna veza izvor je vaše snage i stabilnosti

LJUBAV: Proživljavate posebne i značajne trenutke u ljubavi. Usprkos preprekama koje mogu otežavati vaš odnos s voljenim, uvjereni ste da je vaša ljubav posebna i neuništiva. Borit ćete se za ljubavnu sreću i ostvarenje snova bez obzira na nepovoljne okolnosti ili tuđa upletanja. Rakove koji se slabo razumiju s partnerom privremene poteškoće mogle bi zbližiti i naučiti boljoj suradnji. Ako ste slobodni mogli biste osjetiti snažnu privlačnost prema nekome tko naizgled nema niti jednu kvalitetu koju želite kod partnera.

VAŠ PARTNER: Škorpion vas motivira u poslu, a zanimljiv vam je i njegov snažan karakter. Divite se njegovoj odlučnosti i spremnosti da se bori za svoje ciljeve.

POSAO I NOVAC: Imate dobre ideje za rješenje poslovnih poteškoća, ali one ne nailaze na razumijevanje suradnika. Ukoliko od drugih očekujete da budu odgovorni, da se više trude ili preciznije rade nećete biti omiljeni u radnoj sredini. Pomoć vam je u radu potrebna, ali morate dobro procijeniti od koga je možete zatražiti!

ZDRAVLJE: Nalazite se u izazovnom i napornom razdoblju. Zadržat ćete emotivnu i psihičku stabilnost, ali će vas tjelesni umor usporavati u svakodnevnim aktivnostima. Ako imate kronične zdravstvene tegobe mogli biste osjetiti pogoršanje.

DAN ZA AKCIJU: U petak ćete biti odlično raspoloženi i veseli. Planirajte aktivnosti u kojima vam može pomoći šarm, taktičnost i duhovitost. U večernjim satima možete zabljesnuti u većem društvu i izvrsno se zabaviti.

SRETNI BROJEVI: 8 17 34 62 83

OCJENA TJEDNA: 4