Rak

21.6. - 20.7.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Osjetit ćete povećanu potrebu za druženjem. Samoća će vam danas biti nepodnošljiva pa ćete preuzeti inicijativu i organizirati izlaske s prijateljima. Nečiji dobronamjeran savjet pomoći će vam u poslovnom smislu.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Prihvatite odgovorne poslove

LJUBAV: Ako ste mladi i spremni na nove ljubavne izazove pred vama su uzbudljivi i strastveni dani. Ako ste pak u vezi koja ne funkcionira najbolje, neočekivano ćete promijeniti odnos prema partneru. Možda ćete upoznati nekog privlačnog, ili ćete bez konkretnog razloga naglo postati svjesni svega što vam je uskraćeno. Više nećete pristajati na odnos u kojem postoje ograničenja niti ćete izbjegavati neugodne teme za razgovor s partnerom. U vama će se probuditi snazzna odlučnost da se oslobodite ljubavnih frustracija.

VAŠ PARTNER: Strijelac je previše izravan i netaktičan za vaš ukus, ali ako surađujete njegove će vas ideje pokrenuti u pravom smjeru. Nemojte ga doživljavati previše ozbiljno.

POSAO I NOVAC: U rješavanju poslovnih izazova imat ćete puno sreće. Do vas će dolaziti prave informacije upravo kada vam budu neophodne ili ćete sretnim spletom okolnosti pronalaziti izlaz iz neugodnosti. Budite spremni da na sebe preuzmete odgovorne obaveze. Možda nećete odmah dobiti priliku za dokazivanje, ali će poslodavac znati da na vas može računati.

ZDRAVLJE: Mogli biste imati osjećaj da se vaš život kreće u smjeru koji niste htjeli niti planirali. Zbog toga ćete biti emotivno uznemireni, a to vam može izazvati poteškoće s probavom ili nesanicu. Budite strpljivi prema sebi!

DAN ZA AKCIJU: U ponedjeljak ćete se suočiti s obiteljskim izazovima. Možda će netko od članova obitelji neočekivano trebati vašu pomoć pa će to utjecati na vaše planove. Ostanite praktični i smireni te pomozite koliko možete!

SRETNI BROJEVI: 5 13 26 49 75

OCJENA TJEDNA: 4