Rak

21.6. - 20.7.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Nećete imati povjerenja u partnera. Sumnja u njegovu iskrenost potaknut će vas da mu pretražite mobitel ili džepove, nakon čega nećete biti ponosni na sebe. Novčana pitanja i ulazak u nova ulaganja iziskuju više opreza.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pogravate se svojim i tuđim živcima

LJUBAV: Pod utjecajem unutarnjeg nemira i nesigurnosti, često ćete preispitivati svoje i partnerove osjećaje. Planeti u Jarcu naglasit će unutarnje dvojbe, razmišljanja o smislu vlastitog života i ulozi ljudi kojima ste okruženi. Ponekad ćete nepotrebno komplicirati stvari pa se može dogoditi da suprotna strana izgubi strpljenje. Uspijete li potisnuti negativne slutnje, uvjerit ćete se da vaša veza ima lijepu budućnost i da jedno drugome možete još puno dati. Usmjerite se na ono što je bitno, a sitne nesuglasice zanemarite.

VAŠ PARTNER: Veza s Djevicom počet će kao prijateljsko druženje, a o vama će ovisiti kako će se dalje razvijati. Ona će vam ostaviti dovoljno vremena da se odlučite i shvatite što želite.

POSAO I NOVAC: Trebat će vam dosta strpljenja i samokontrole da prevladate izazovne utjecaje, a vaša ćudljiva priroda i neprilagodljivost većinom će vam donijeti više štete nego koristi. Nemojte se inatiti u napetim situacijama, nego pokušajte probuditi glas razuma. Kako dani budu odmicali, poboljšavat će vam se koncentracija, a u petak će se i neke okolnosti promijeniti u vašu korist. Kraće putovanje urodit će dogovorom koji će probuditi vaš optimizam.

ZDRAVLJE: Bit ćete skloni virozama i zaraznim bolestima povezanim s probavnim organima i dišnim sustavom. Neki će trpjeti probleme s mjehurom. Trebali biste izbjegavati sve rizične aktivnosti, kao i kontakt sa zaraženima.

DAN ZA AKCIJU: Trebate napraviti kompromis i prilagoditi se promjenama i novim okolnostima, a najbolji dan za to je petak. Okružite se ljudima kojima možete vjerovati i nastojte iz svake nezgode izvući pouku.

SRETNI BROJEVI: 9, 13, 22, 36, 48

OCJENA TJEDNA:  3