Rak

21.6. - 20.7.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Nemojte toliko primati srcu kritike upućene na račun vašeg rada. Šef će danas biti uzrujan zbog nekih drugih problema pa će se nepravedno otresti na vama. Oraspoložite se šetnjom ili gledanjem humoristične serije.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Rastu izgledi za pronalazak novog posla

LJUBAV: Poslovni i obiteljski problemi ispriječit će se između vas i vašeg partnera. Bit ćete suviše zauzeti svakodnevnim obavezama i zabrinuti zbog stvari koje su izvan vaše kontrole da biste se posvetili kvalitetnom druženju s voljenim. Ako imate djecu, različiti pogledi na njihov odgoj pokazat će se velikim problemom pa je nužno da postignete dogovor jer biste se u suprotnom oko toga mogli žestoko svađati. Usamljenima će se svidjeti netko s kim poslovno surađuju. Druženje nakon radnog vremena omogućit će vam da se bolje upoznate, a krajem tjedna skupit ćete hrabrost i preuzeti inicijativu, što će naići na dobru reakciju.

VAŠ PARTNER: S Ovnom nećete imati puno dodirnih točaka. On će stalno izlaziti i družiti će, dok će vama pojam dobre zabave biti opuštanje kod kuće uz televizor i ukusnu hranu.

POSAO I NOVAC: Iako vas očekuje porast obaveza, nećete pokleknuti pred stresom. Neće vam biti problem odraditi nekoliko prekovremenih sati ili ponijeti posao sa sobom kući, čime ćete dokazati nadređenima da se mogu u vas pouzdati. Ako ste u potrazi za bolje plaćenim ili zanimljivijim poslom, netko će vam dati ozbiljnu i konkretnu ponudu.

ZDRAVLJE: Iako biste mogli osjetiti simptome prehlade, brzo ćete se oporavljati od bolesti. Zaštitit će vas snažan imunitet, a korisnim će se pokazati i optimističan pogled na život. Višak energije istrošite vježbanjem u teretani.

DAN ZA AKCIJU: Ne zatvarajte se u petak u stan jer ćete propustiti mnogo lijepih i zabavnih trenutaka. Do izražaja će doći vaš neodoljiv šarm i seksualna privlačnost, koja će vam omogućiti da postižete zapažene uspjehe u zavođenju.

SRETNI BROJEVI: 10  17  30  34  77

OCJENA TJEDNA: 4