Ribe

20.2. - 20.3.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Davat ćete mudre savjete pa će vam se svi obraćati za pomoć. Bit ćete neskloni osuđivanju i za svakoga imati lijepu riječ. Novčana situacija trebala bi se poboljšati. Ne propuštajte prilike za dodatnom zaradom.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pokažite poslovne vještine i zadivite suradnike

LJUBAV: Većina vaših ljubavnih planova i očekivanja nema uporište u stvarnosti. Priželjkujete neobičan splet okolnosti koji će vas spojiti sa savršenim partnerom i tako u trenutku pretvoriti vaše nezadovoljstvo u opojnu ljubavnu sreću. Uronjeni ste u svoj svijet iz mašte i ne primjećujete nekoga tko vas pokušava osvojiti. Obratite pažnju na nekoga tko se uvijek osmjehuje kada vas ugleda i pokušava vas zainteresirati svojim šalama. Tijekom vikenda vaše se spontano druženje može neočekivano pretvoriti u romantičan izlazak!

VAŠ PARTNER: Jarac se prema vama ponaša pažljivo i pokušava vas zaštititi od neugodnosti. Ako ga doživljavate samo kao prijatelja, to mu otvoreno recite!

POSAO I NOVAC: Okolnosti u poslovnom okruženju su vam naklonjene, a odnosi sa suradnicima vrlo dobri. To će vas potaknuti da iznesete zamisli koje do sada niste imali hrabrosti prezentirati. Reakcije suradnika bit će neočekivano povoljne, ali vam to neće osnažiti samopouzdanje. I dalje ćete misliti da niste opravdali povjerenje koje vam je ukazano.

ZDRAVLJE: Skloni ste preuveličavati beznačajne simptome i razvijati nerealne strahove za svoje zdravlje. Umjesto razmišljanja krenite u akciju! Ako dugo niste bili kod zubara ili odgađate liječnički pregled, učinite to u ovom tjednu.

DAN ZA AKCIJU: Zbunjujuća emotivna stanja i potreba da se oslobodite svih ograničenja u ljubavnom životu obuzet će vas u četvrtak. Ne raspravljajte s voljenim i ne razmišljajte o krupnim promjenama u vašem odnosu.

SRETNI BROJEVI: 6 21 39 44 69

OCJENA TJEDNA: 5