Ribe

20.2. - 20.3.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ako ste nedavno nekoga upoznali, stvari će se između vas odvijati prilično sporo. Ne pokušavajte na silu ubrzati razvoj situacije. Mogli biste ostvariti pravo na nasljedstvo ili se okoristiti od nedavnog ulaganja.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pazite da ne precijenite svoje poslovne mogućnosti

LJUBAV: U ljubavi ćete ići na sve ili ništa. Ako vaše želje i prohtjevi ne budu zadovoljeni, prema partneru ćete biti neugodni i započinjati nepotrebne sukobe. Pribjegavat ćete emocionalnoj manipulaciji u nastojanju da dobijete ono što želite, no dragi će vas prozrijeti pa neće pristati na ucjene. Povucite se na neko vrijeme u osamu i na miru razmislite koji je stvaran uzrok vašeg nezadovoljstva prije no što učinite nešto zbog čega ćete se pokajati. Samci bi se mogli spetljati s nekim tko je dosta stariji od njih ili pak s osobom na položaju, no veza sa šefom ili profesorom mogla bi im bespotrebno zakomplicirati život.

VAŠ PARTNER: Ni vi ni Djevica nećete biti u romantičnom raspoloženju. Neplaćeni računi, kvar u kućanstvu i briga o djeci toliko će vas iscrpiti da biste mogli zapostaviti jedno drugo.

POSAO I NOVAC: U želi da se dokažete i dosegnete bolju poziciju, nametnut ćete si žestok radni ritam. Nećete htjeti propustiti ni jednu ukazanu priliku, no mogli biste precijeniti svoje mogućnosti i preuzeti zadatke kojima se nećete stići posvetiti. Poslovi i aktivnosti vezane za obrazovanje ili inozemstvo donose vam uspjeh i financijsku korist.

ZDRAVLJE: Izloženost stresu ugrozit će vam zdravlje pa je iznimno važno da se bavite nekim hobijem ili opuštajućom aktivnošću. Upišite se na tečaj joge ili počnite meditirati. Korisnim će se pokazati i čest boravak na zraku.

DAN ZA AKCIJU: Porast energije i raspoloženja potaknut će vas da se u četvrtak pokrenete i počnete mijenjati stvari kojima niste zadovoljni. Ako ste s nekim u svađi, započnite dijalog kojim ćete uspješno riješiti nesporazume.

SRETNI BROJEVI: 4  10  22  24  60

OCJENA TJEDNA: 3