Ribe

20.2. - 20.3.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Počnite više misliti na svoje zdravlje. Razmislite o odbacivanju ovisnosti i počnite redovito vježbati. Neočekivani problemi navest će vas da se bavite poslom i u slobodno vrijeme, no za to ćete biti nagrađeni.

Ne dopustite da vam kradu vrijeme i energiju

LJUBAV: Bez obzira na okolnosti u ljubavnom životu, vi čvrsto vjerujete u svoju sreću. Upravo vas takav idealizam drži na površini i ne dozvoljava vam da potonete u malodušnost. Ako vaš bračni partner ima poslovne ili financijske poteškoće bit ćete puni podrške i razumijevanja čak i kada to nije primjereno. Spremni ste žrtvovati svoje vrijeme i energiju da bi drugi bili sretni, ali to nije uvijek najbolja odluka. Vaša dobronamjernost može biti protumačena kao slabost ili podložnost. Više vremena pronađite za svoje potrebe i bit ćete sretniji.

VAŠ PARTNER: Škorpion vas dobro poznaje i može prepoznati vaše osjećaje. Bit ćete mu zahvalni na savjetima i podršci koju će vam pružati kada budete u nevolji.

POSAO I NOVAC: Pomirite se s tim da je pred vama puno posla koji zahtijeva izdržljivost, upornost, ali i veliku odvažnost. Prekovremeni rad, stres i iscrpljenost - sve će vas to pratiti na putu prema ostvarenju ciljeva, ali sada ćete biti sigurni da radite prave stvari koje će donijeti rezultat. Bit ćete umorni, ali zadovoljni razvojem svih poslovnih događaja.

ZDRAVLJE: Nemate većih zdravstvenih tegoba, ali vas mogu mučiti neobjašnjivo loša raspoloženja. Vrijeme je povoljno za dublje samoispitivanje, poniranje u vlastitu podsvijest, energetske tretmane i vježbe za balansiranje energije.

DAN ZA AKCIJU: Najbolji dan za odluke je srijeda. Bit ćete opušteni, ali spremni na rizike koji će vas dovesti do ostvarenja želja. Slobodno vrijeme odvojite za sebe, ugodite svojim osjetilima i opustite se.

SRETNI BROJEVI: 8 29 34 52 71

OCJENA TJEDNA: 5