Ribe

20.2. - 20.3.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Bit ćete pohvaljeni zbog dobrih rezultata, a nije isključena ni nagrada u vidu novčanog bonusa. Nekima će biti isplaćena božićnica. Osjetite li se nemirnima ili napetima, oraspoložit će vas tjelesna aktivnost.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pazite da ne precijenite svoje poslovne mogućnosti

LJUBAV: U ljubavi ćete ići na sve ili ništa. Ako vaše želje i prohtjevi ne budu zadovoljeni, prema partneru ćete biti neugodni i započinjati nepotrebne sukobe. Pribjegavat ćete emocionalnoj manipulaciji u nastojanju da dobijete ono što želite, no dragi će vas prozrijeti pa neće pristati na ucjene. Povucite se na neko vrijeme u osamu i na miru razmislite koji je stvaran uzrok vašeg nezadovoljstva prije no što učinite nešto zbog čega ćete se pokajati. Samci bi se mogli spetljati s nekim tko je dosta stariji od njih ili pak s osobom na položaju, no veza sa šefom ili profesorom mogla bi im bespotrebno zakomplicirati život.

VAŠ PARTNER: Ni vi ni Djevica nećete biti u romantičnom raspoloženju. Neplaćeni računi, kvar u kućanstvu i briga o djeci toliko će vas iscrpiti da biste mogli zapostaviti jedno drugo.

POSAO I NOVAC: U želi da se dokažete i dosegnete bolju poziciju, nametnut ćete si žestok radni ritam. Nećete htjeti propustiti ni jednu ukazanu priliku, no mogli biste precijeniti svoje mogućnosti i preuzeti zadatke kojima se nećete stići posvetiti. Poslovi i aktivnosti vezane za obrazovanje ili inozemstvo donose vam uspjeh i financijsku korist.

ZDRAVLJE: Izloženost stresu ugrozit će vam zdravlje pa je iznimno važno da se bavite nekim hobijem ili opuštajućom aktivnošću. Upišite se na tečaj joge ili počnite meditirati. Korisnim će se pokazati i čest boravak na zraku.

DAN ZA AKCIJU: Porast energije i raspoloženja potaknut će vas da se u četvrtak pokrenete i počnete mijenjati stvari kojima niste zadovoljni. Ako ste s nekim u svađi, započnite dijalog kojim ćete uspješno riješiti nesporazume.

SRETNI BROJEVI: 4  10  22  24  60

OCJENA TJEDNA: 3