Ribe

20.2. - 20.3.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Porast će vam zanimanje za izlaske i kulturne događaje. Rado ćete posjetiti izložbu ili kazališnu predstavu i nakon toga razmjenjivati utiske. Pogodan je dan za vođenje poslovnih pregovora i prezentacija.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pred pritiscima i kritikama bježite u svijet mašte

LJUBAV: Priželjkujete nova ljubavna uzbuđenja čak i ako ste u stabilnoj vezi. Preko posla biste mogli upoznati nekoga s kim ćete otvoreno koketirati, ali ćete jasno dati do znanja da nećete učiniti sljedeći korak. Odgovor na svoje emotivne potrebe sada lakše pronalazite u svijetu mašte nego u stvarnosti, ali nemojte zbog toga zapostavljati voljenog! Ukoliko nemate partnera, samoća će vam teško padati. Idealizirat ćete nekoga tko je emotivno nedostupan ili vam uopće ne odgovara i sanjariti o ljubavi koja se neće ostvariti.

VAŠ PARTNER: Blizanac će vas povrijediti svojim usputnim primjedbama ili otvorenim kritikama. Sada ste preosjetljivi pa se s njim nemojte upuštati u rasprave!

POSAO I NOVAC: Previše očekujete od jednog projekta koji bi trebao riješiti vaše financijske probleme ili vam otvoriti sjajne prilike u poslu. Razmišljate previše unaprijed i zbog toga zanemarujete svakodnevne obaveze. Dobro organizirajte vrijeme i ostanite razumni! Zasad ne postoji brz i jednostavan način da poboljšate svoju poslovnu poziciju.

ZDRAVLJE: Neugodni planetarni odnosi prema vašem znaku umanjuju vam fizičku energiju i donose povremenu malodušnost. Bijeg od stresa i napornih okolnosti neće vam donijeti očekivano olakšanje. Ne prepuštajte se lijenosti i lošim mislima.

DAN ZA AKCIJU: U subotu planirajte samo one aktivnosti koje vam donose zadovoljstvo i vraćaju energiju. Veliko spremanje u domu ili druženje s napornim ljudima sigurno vas neće ispuniti pozitivnom energijom!

SRETNI BROJEVI: 14 30 44 51 78

OCJENA TJEDNA: 3