Škorpion

23.10. - 22.11.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Uzrujavat ćete se oko mnogih stvari. Ljutit će vas dugo čekanje u redu, neoprezni ili spori vozači, a najviše će vas frustrirati spora birokracija koja će vam otežati ostvarenje novog projekta. Opustite se dugom kupkom.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Postajete svjesni svojih dobrih izgleda

LJUBAV: Kad je u pitanju ljubav, sreća će biti na vašoj strani. Vaš će šarm mnogima biti neodoljiv, a vama nikad neće biti dosta osvajanja, zavođenja i izazivanja sudbine. Mamit ćete poglede i biti neodoljivo šarmantni i jako zabavni pa će vas u svakom društvu rado vidjeti. Početkom tjedna bit ćete izuzetno senzualni i erotični, a tajne lokacije erotski će vas inspirirati djelujući na vas poput afrodizijaka. No, sredinom tjedna neobuzdani Mars može režirati situacije koje će probuditi vaš unutarnji nemir.

VAŠ PARTNER: Kad napokon ostanete sami s Jarcem, intuitivno ćete predosjetiti što trebate napraviti, a opušteni ugođaj i birana glazba bit će vam idealni saveznici u zavođenju.

POSAO I NOVAC: Imate osjećaj da ćete u ovoj godini konačno ostvariti poslovne planove i promjene koje već dugo priželjkujete. Svjesni ste da se to neće dogoditi preko noći, nego da ćete napredovati polako i planski. Već sada morate biti u tijeku svih poslovnih zbivanja kako biste na vrijeme reagirali. Od velike će pomoći biti vaše prošlo iskustvo s poslom i s ljudima koji vas okružuju. Objektivno ćete sagledati svoje dobre izglede.

ZDRAVLJE: Nakon Nove godine bit će vam vrlo važno kako se hranite, posebice ako ste dijabetičar ili patite od srčanih tegoba. Trebate birati namirnice s niskom razinom ugljikohidrata i kolesterola te reducirati svoje loše navike, kao što je npr. pušenje.

DAN ZA AKCIJU: U petak ćete imati volje za uljepšavanjem životnog prostora i ulaganjem u budućnost te organizaciju i planiranje putovanja ili zimovanja. I malim stvarima radovat ćete se poput malog djeteta i dočekivati s oduševljenjem  partnerove poklone.

SRETNI BROJEVI: 9, 14, 28, 35, 40

OCJENA TJEDNA: 5