Škorpion

23.10. - 22.11.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Borba s rokovima i preveliki zahtjevi nadređenih zadavat će vam probleme. Trebat će vam mnogo strpljenja i tolerancije da se suzdržite od ulaska u sukob, no bit ćete svjesni da vam to može samo donijeti probleme.

Odbacite sumnje u pozitivan ishod planova

LJUBAV: Teško je razumjeti vaše osjećaje i još teže učiniti nešto što će vratiti osmijeh na vaše lice. Ako ste se upustili u odnos koja nema sretnu budućnost ili održavate strastvenu vezu s nekim tko je zauzet, sada ćete biti umorni od sitnih laži i manipulacija. Želja da pobjegnete iz neugodne situacije bit će jednako snažna kao i plan da otklonite prepreke u ljubavnom životu. Stajat ćete u mjestu, bez odluke i dobrog rješenja, a to će loše utjecati na vaše raspoloženje. Budite strpljivi, okolnosti će se uskoro promijeniti!

VAŠ PARTNER: Vodenjak vas ljuti i izaziva. Vaš je odnos ispunjen trzavicama i napetostima, ali ipak ne možete zaboraviti na njega.

POSAO I NOVAC: Vaša će se upornost u poslu višestruko isplatiti. Možda ćete biti neodlučni zbog određene poslovne situacije i razmišljati o tome da se povučete, ali će vas osjećaj odgovornosti zadržati na ispravnom putu. Uvjerit ćete se da je to najbolji način za postizanje uspjeha i biti ispunjeni zadovoljstvom jer niste odustali.

ZDRAVLJE: Puno pažnje posvećujete zdravlju i izgledu, ali to možda ne radite na ispravan način. Složeni ili skupi tretmani neće vam riješiti probleme već će samo povećati vaše nezadovoljstvo. Vaša je sposobnost regeneracije velika pa pronađite način da ju aktivirate.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu budite spremni za neobična emotivna uzbuđenja. Postoji li netko koga želite osvojiti pravo je vrijeme da krenete u akciju. Bit ćete sigurni u sebe i spontani te ostavljati sjajan dojam na druge.

SRETNI BROJEVI: 1 16 32 55 74

OCJENA TJEDNA: 5