Škorpion

23.10. - 22.11.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Sjajno ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju istančane socijalne vještine. Manjak znanja ili iskustva nadomjestit ćete šarmom i smislom za humor. Samci, vrijeme je za akciju. Nitko vam neće moći odoljeti!

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Osjećate se sposobnima za podvige

LJUBAV: Privlačite pažnju suprotnog spola jer ste otvoreni, direktni i pomalo provokativni. Iako oko vas postoji nekoliko potencijalnih partnera, iz misli vam ne izlazi netko u čiju naklonost više niste sigurni. Ako ste učinili nešto krivo, nešto što je promijenilo odnos s odabranikom vašeg srca sada je pravi trenutak da to ispravite. Skupite hrabrost i nazovite, već po prvoj reakciji znat ćete da je to bio odličan potez. Isprika ili mali znak pažnje bit će dovoljan da značajno poboljšate odnos s bračnim partnerom.

VAŠ PARTNER: S Ribom možete stvoriti odnos pun razumijevanja i naklonosti. Osjećate da između vas postoji neka posebna spona, ali ne želite biti nasrtljivi.

POSAO I NOVAC: Ako vaše radno mjesto zahtijeva komunikaciju s puno različitih ljudi, svoje obaveze odrađivat ćete jako uspješno. Uvijek ćete pronalaziti prave riječi za svoje klijente. Bit ćete uvjerljivi i sposobni ponuditi najbolju uslugu. Manji uspjesi očekuju vas i u trgovini, marketingu, podučavanju, pisanju ili kreativnom radu.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi i možete izdržati povećane tjelesne napore. Snaga koju imate podiže vaše samopouzdanje i dussevno blagostanje. Potrudite se oko izgleda i komplimenti sigurno neće izostati.

DAN ZA AKCIJU: Nakon napornog tjedna, subotu iskoristite za opuštanje i zabavu. Potražite društvo veselih i zabavnih ljudi, organizirajte izlazak ili prijatelje pozovite u dom. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekog intrigantnog.

SRETNI BROJEVI: 14 25 39 55 78

OCJENA TJEDNA: 5