Škorpion

23.10. - 22.11.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ne budite brzopleti u ljubavnim procjenama. Vaš dragi je iskren, no suviše ste sumnjičavi da biste mu vjerovali. Samce će privući netko šarmantan, a ni nedostatak zajedničkih interesa neće ih spriječiti da okušaju sreću.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Nemate punu kontrolu na poslovnoj sceni

LJUBAV: Postavljate si brojna pitanja o budućnosti odnosa s voljenim, osobito ako ste se nedavno zaljubili. Početni zanos je popustio pa sada puno objektivnije gledate na partnera. Želite biti potpuno sigurni da je to veza koja će odolijevati vremenu i iskušenjima, ali nemate nikakav način da to provjerite. Opustite se jer u ljubavi ne možete dobiti nikakvu garanciju! Odluka o zajedničkom životu ili barem razgovor o tome dat će vam sve potrebne odgovore te smanjiti vaše sumnje. Ukoliko oboje želite isto, učinite to!

VAŠ PARTNER: Ako je Vodenjak član vaše obitelji, nesporazumi i napetost u vašem odnosu kvarit će vam raspoloženje. Ne računajte na njegovu pomoć i podršku!

POSAO I NOVAC: Mnoštvo sitnih obaveza, pregovora i sastanka crpe vam energiju i oduzimaju vrijeme. Na kraju tjedna imat ćete osjećaj da ništa konkretno niste napravili i da najvažniji poslovi još uvijek stoje u mjestu. Ne okrivljujte se zbog toga i ne pokušavajte nadoknaditi propušteno, učinili ste sve što ste mogli!

ZDRAVLJE: Popuštate pred svojim slabostima, izbjegavate vježbanje pa se osjećate tromo i usporeno. Vikenda iskoristite za boravak na svježem zraku, za aktivan odmor i opuštanje. Od sljedećeg tjedna osjetit ćete porast energije i vitalnosti.

DAN ZA AKCIJU: Subota će vam donijeti priliku da poboljšate odnose u obitelji. Planirate li obiteljsko okupljanje ili posjet roditeljima nastupit će se pozitivni obrati koje će vratiti sklad u vaše odnose. Budite opušteni i iskreni!

SRETNI BROJEVI: 7 26 39 51 58

OCJENA TJEDNA: 4