Škorpion

23.10. - 22.11.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pripazite na troškove i ne kupujte svari koje vam nisu potrebne. Iako će vas šareni izlozi mamiti, odolite porivu da kupite baš sve što vam se svidi. Savjetuje vam se da pokušate biti umjereniji u jelu i piću.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Težit ćete za emotivnom i materijalnom sigurnošću

LJUBAV: U vezi ćete iznad svega tražiti sigurnost i stabilnost, kako emocionalnu, tako i materijalnu. Ako osjećate da vam partner ne pruža ono što trebate, ozbiljno ćete razmišljati o prekidu, no nemojte biti ishitreni. Pokušajte mu objasniti svoje viđenje situacije i dajte mu priliku da vam dokaže da ima ozbiljne namjere. Samci će paziti na izgled i u svakoj situaciji biti pomno dotjerani, čime će privući pažnju pokojeg novog udvarača. Iako ćete uživati u koketiranju, onaj tko vas želi zavesti morat će se naoružati strpljenjem i upornošću jer će vam trebati dosta vremena da se opustite i pustite nekoga u svoje srce.

VAŠ PARTNER: Voljeni Rak bit će osjetljiv i ranjiv, no bit ćete jedan od rijetkih koji će ga znati oraspoložiti. Pozitivno ćete djelovati jedno na drugo i međusobno se ohrabrivati.

POSAO I NOVAC: Istaknut ćete se ambicioznošću i velikim poslovnim apetitima, a najviše će vas motivirati želja za ostvarenjem zarade. Ulagat ćete maksimalan trud u posao, a golema energija i entuzijazam pobrinut će se da svaki zadatak obavite besprijekorno. Iako ćete dobro zarađivati, čuvajte se nepromišljenih troškova!

ZDRAVLJE: Imat ćete puno energije, no trošit ćete je na pogrešan način. Sklonost prekomjernom iscrpljivanju i iskušavanju vlastitih granica neće se dobro odraziti na vaše zdravlje. Pazite se viroze popraćene visokom temperaturom.

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak privedite kraju započete poslove kako biste se mogli što prije posvetiti novim projektima. Zapnete li na nekom zadatku, kolega će vam uskočiti u pomoć. Shvatit ćete tko su vam saveznici, a kome ne možete vjerovati.

SRETNI BROJEVI: 8  11  25  31  90

OCJENA TJEDNA: 4