Strijelac

22.11. - 21.12.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Željet ćete svima ugoditi, no nemojte se puno opterećivati tuđim mišljenjem. Morate nekad sebe staviti na prvo mjesto i paziti na svoje potrebe. Samci, nemojte se bojati odbijanja. Skupite hrabrost i priđite simpatiji.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Neprecizno tumačite tuđe riječi i upadate u prepirke

LJUBAV: Ne vidite pravog načina da riješite nesporazum s bračnim partnerom ili s nekim tko vam je osobito privlačan i zanimljiv. Propustit ćete odličnu priliku da kažete prave riječi koje mogu poboljšati vaš odnos ili ćete kod partnera izazvati nepovjerenje jer se previše opravdavate. Ne oslanjajte se previše na svoj šarm i sreću već pažljivo birajte riječi! Sredinom tjedna mogli biste izgubiti samopouzdanje te postati malodušni. Ako odustanete i prestanete se truditi oko voljenog, propustit ćete zanimljivo iskustvo i priliku za ljubavnu sreću.

VAŠ PARTNER: Prijateljstvo s Ribom može u vama probuditi nove interese te vam pomoći da izrazite svoju maštovitost i kreativnost. Prema njoj budite iskreni!

POSAO I NOVAC: Vaši su poslovni planovi smjeli i rizični, a kada ih pokušate ostvariti nailazit ćete na prepreke. U svojim ste poslovnim vizijama zanemarili detalje koji vam sada stvaraju poteškoće, ali to nije razlog da odustanete od planova. Savjet praktičnog suradnika ili poslovnog partnera pomoći će vam da usavršite svoju strategiju.

ZDRAVLJE: Osjetljivi ste na tuđe komentare i kritike. Preuveličavate poteškoće u odnosima i reagirate netaktično. Bit ćete pretjerano uznemireni zbog bezazlenih nesporazuma s partnerom, bliskim prijateljima ili suradnicima.

DAN ZA AKCIJU: Ponedjeljak nije povoljan dan za pregovore oko novca ili dogovaranje nove poslovne suradnje. Bit ćete previše popustljivi ili nesigurni pa bi drugi mogli iskoristiti vašu slabost i nepažnju.

SRETNI BROJEVI: 2 17 34 59 78

OCJENA TJEDNA: 4