Strijelac

22.11. - 21.12.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Iskazat ćete se kao marljiv i sposoban radnik koji se odlično snalazi u nepredviđenim okolnostima. Na temelju uspješnih rezultata bit će vam ponuđeno odgovornije radno mjesto. Obavite važne telefonske razgovore.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ne bježite od otvorenog razgovora s voljenim

LJUBAV: Bit ćete pomalo nervozni pa ćete  pokušati naći načina da se rasteretite i opustite. Razgovor s ljubavnim izabranikom može vam pomoći da preduhitrite povremene krize u vašoj vezi, a post-novogodišnje melankolično raspoloženje zamijenite optimizmom i smijehom. Ako ste sami, prilika za novu vezu neće nedostajati. Povoljni dani za ljubav su četvrtak i petak pa se tada više angažirajte. Ne povlačite se u kuću, nego izlazite i družite se jer bi vas upravo na jednoj zabavi neočekivano mogla pogoditi Amorova strelica.

VAŠ PARTNER: Dočekate li 2018. u ljubavnom zagrljaju s Vodenjakom, dugo se nećete htjeti odvojiti jedan od drugoga. Zajednički jezik pronaći ćete i kad je riječ o poslu.

POSAO I NOVAC: Nezavršeni poslovi iz prošle godine zagorčat će vam početak tjedna. Kad ih napokon riješite, doživjet ćete veliko olakšanje praćeno probuđenim radnim elanom prema novim projektima. Mogli bi vam se javiti bivši kolege sa zanimljivim prijedlozima za suradnju, a pojavit će se i dobra prilika za nova ulaganja. Razgovori s bankarima proteći će dosta dobro, kao i intervju za posao koji vam je preporučio prijatelj.

ZDRAVLJE: Kako se budete odnosili prema svom tijelu, tako će vam ono i vraćati. Krajem tjedna bit će vam jasno da morate prekinuti s nekim lošim navikama da biste sačuvali dobar izgled, kondiciju i stabilno zdravlje. Ne pretjerujte s alkoholom.

DAN ZA AKCIJU: Umjesto da se u četvrtak živcirate, pokušajte se što prije prilagoditi i izvući najbolje iz postojeće situacije. Pripremite se na duže putovanje, selidbu, polaganje vozačkog ispita ili pohađanje tečaja.

SRETNI BROJEVI: 5, 16, 29, 31, 50

OCJENA TJEDNA: 4