Vaga

23.9. - 22.10.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Dobro ćete se snalaziti na poslu, a ni nepredviđene situacije neće vam stvarati problem. U poslijepodnevnim satima past će vam raspoloženje. Bit ćete skloni povlačenju u sebe i izbjegavanju komunikacije s okolinom.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Nova poznanstva obogatit će vam život

LJUBAV: Ljudima će se sviđati vaša vedrina i duhovitost pa će vas zasuti pozivima za izlaskom i druženjem. Neće vam nedostajati prilika za zabavu, a pohađanje društvenih okupljanja i koncerata ili obilazak adventskih događanja obogatit će vaš život novim poznanstvima. Svidjet će vam se netko s kim ćete ostvariti sjajnu komunikaciju pa ćete razmijeniti brojeve mobitele i zakazati ponovni susret. Parovi koji su dugo zajedno poželjet će kupiti automobil ili uložiti novac u nekretnine, no nemogućnost dogovora oko detalja moglo bi njihove planove staviti na čekanje. Tijekom vikenda priuštite dragom romantične trenutke.

VAŠ PARTNER: Lav će vas snažno privlačiti pa ćete nastojati svaki slobodni trenutak provesti u njegovom društvu. Pokoja verbalna razmirica neće uspjeti narušiti sklad.

POSAO I NOVAC: Tjedan će obilježiti pojačana komunikacija s klijentima i poslovnim partnerima, no neće sve ići tako glatko. Izbjegnite nesporazume inzistiranjem na detaljima i sve nejasnoće istjerajte na čistac. Mnogi će otputovati na kraći poslovni put, a poznanstvo koje tim putem sklope u budućnosti bi moglo odigrati važnu ulogu u njihovoj karijeri.

ZDRAVLJE: Pripazite na grlo, glasnice i općenito na područje vrata. Zaštitite ga od hladnoće i pijte mnogo toplog čaja ako osjetite grlobolju. Kad se osjetite neraspoloženima, počastite se ukusnim obrokom ili kolačem.

DAN ZA AKCIJU: Iskoristite vikend, a posebno subotu za izlazak i susret s prijateljima koje ne viđate onoliko često koliko biste željeli. Ako vas netko pozove u posjet, svakako se odazovite jer će to biti idealna prilika da nadoknadite sve propuštene trenutke.

SRETNI BROJEVI: 1  18  25  48  51

OCJENA TJEDNA: 4