Vodenjak

21.1. - 19.2.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Shvatit ćete da vam na poslu ništa neće biti poklonjeno. Počet ćete se boriti za sebe i svoju poziciju pa ćete izložiti šefu svoje ideje ili pokušati privući pažnju potencijalnih ulagača za projekt koji želite pokrenuti.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Obuzdajte jezik i ne izazivajte svađe

LJUBAV: Potreba da s voljenim raspravite svaki detalj, nespretnu riječ ili nekorektan postupak učinit će od vas napornog i neugodnog partnera. Sada vam je nemoguće udovoljiti jer ste neraspoloženi i burno reagirate na svaku sitnicu. Sredinom tjedna bit ćete pod priličnim stresom ili zabrinuti zbog poslovnih poteškoća. Nemojte se prema partneru ponašati kao da je on kriv za vaše probleme i ne prigovarajte bez razloga. Ništa nećete riješiti i nećete se osjećati bolje ako povrijedite partnera koji se trudi da vam pomogne.

VAŠ PARTNER: U društvu Strijelca osjećate se zaštićeno i opušteno. On razumije vaše probleme i daje vam mudre savjete, a to je ono što jako cijenite.

POSAO I NOVAC: Želite li zadržati uspjeh i stečenu reputaciju u radnoj sredini morate biti oprezni što i kome govorite. Sada vam jedna nesmotrena riječ može štetiti više nego neka gruba pogreška u radu. Izbjegavajte sitna ogovaranja i nepotrebne rasprave u radnoj sredini. Potrudite se da svoj dio posla obavite na najbolji mogući način!

ZDRAVLJE: Napetost i unutrašnji nemir sada su vaši najveći neprijatelji. Za sebe ćete učiniti najbolje ako ne odgađate obaveze i važne susrete jer vas upravo neizvjesnost najviše iscrpljuje. Opuštajte se uz ugodnu glazbu, meditirajte i dovoljno spavajte.

DAN ZA AKCIJU: Subota je idealan dan za opuštanje i odmor u domu. Odgodite veliko spremanje, izbjegnite naporne aktivnosti i svaki slobodan trenutak posvetite sebi. Uživajte u sitnicama za koje obično nemate vremena.

SRETNI BROJEVI: 9 14 37 62 88

OCJENA TJEDNA: 3