Vodenjak

21.1. - 19.2.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Bit ćete zadovoljni sobom i osjećati se dobro u svojoj koži. Vaše samopouzdanje privući će nove udvarače koji će vas obasipati pažnjom. Radi ćete trošiti novac na zabavu i izlaske, ali i na gastronomske užitke.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Izborite se za bolji položaj na poslu

LJUBAV: Vašoj će vezi pogodovati partnerova spremnost na iznenađenja jer vam tako neće biti dosadno. Veselit ćete se zajedničkim putovanjima, izletima i izlascima. No, ako vam vaš izabranik ne posvećuje dovoljno pažnje iako biste htjeli da ste mu uvijek na prvom mjestu, doći ćete u napast da potražite nekoga tko će vam to nadomjestiti. Ako ste sami, bit ćete zavodljivi i šarmantni, no nećete se lako odlučiti samo za jednu osobu. Kraj tjedna donosi susret s nekim tko će vas jako privući, ali to nećete htjeti pokazati.

VAŠ PARTNER: Neobuzdanom Ovnu svidjet će se mirnoća i odlučnost kojom ćete rješavati probleme. Vaš će odnos biti uzbudljiv, a najviše će ga narušavati nedostatak povjerenja.

POSAO I NOVAC: Sredinom tjedna poslovne obveze i zadaci bit će prilično stresni i zahtjevni. Bit ćete nezadovoljni odnosom nadređenih prema vama, osobito onih iz stare garde s čijom se vizijom poslovanja i inače ne slažete. Osim što će doći na naplatu neki stari dugovi i propusti, vodite računa i o tome da vas dolazak inspekcije neugodno ne iznenadi. Spremate li novi projekt, u petak utvrdite na koje suradnike možete računati.

ZDRAVLJE: Trebate više pažnje obratiti na održavanje psihofizičke ravnoteže. Tjelesni napori koje ste nekad s lakoćom svladavali, sada će vam predstavljati poteškoću, što je vrlo pouzdan znak da trebate poraditi na jačanju kondicije i imuniteta.

DAN ZA AKCIJU: Nova je godina pogodna za donošenje dugoročnih odluka, ako treba i u pisanom obliku! Mogli biste druženje s pojedinim prijateljima i članovima obitelji podići na višu razinu i to na obostrano zadovoljstvo.

SRETNI BROJEVI: 8, 20, 30, 39, 41

OCJENA TJEDNA: 3