Vodenjak

21.1. - 19.2.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Dan je kao stvoren za romantične doživljaje. Samci će izmjenjivati nježne poruke sa simpatijom, dok će vezani uživati u strastvenim trenucima s voljenim. Sjajno je vrijeme za učenje i polaganje ispita.

Neumjereni ste i imate prevelika očekivanja u poslu

LJUBAV: Skloni ste prebacivati krivicu na partnera ili loše okolnosti, a pri tome niste svjesni vlastitih pogrešaka. Pravo je vrijeme da uskladite svoje ljubavne želje s mogućnostima, pristanete na neke nedostatke u vezi i prihvatite nesavršenosti partnera. U želji da od svog odnosa stvorite nedostižan ideal mogli biste izazvati nevolje ili povrijediti voljenog. Ako ste slobodni, slučajan susret s bivšim krajem tjedna razbuktat će zaboravljene osjećaje. Bit ćete spremni na još jedan pokušaj čak i ako je vaša veza završila na neugodan način.

VAŠ PARTNER: Blizanac će vam pokazati svoje slabosti, ali ga zbog toga nećete manje cijeniti. Bez obzira na teškoće u vašem odnosu, iskreno ste mu naklonjeni.

POSAO I NOVAC: Previše ste maštoviti kada razmišljate o svojoj karijeri i nemate jasno određene ciljeve. Vjerujete da će vam se dogoditi čudo koje će riješiti sve vaše poslovne i financijske brige. Sredinom tjedna možete dobiti poslovnu ponudu ako ste u potrazi za novim radnim mjestom. Nemojte biti izbirljivi niti predugo razmišljati!

ZDRAVLJE: Užurbani ste i nemirni, sve pokušavate riješiti u kratkom vremenu, a to nepotrebno troši vašu energiju. Pronađite način za opuštanje i smirivanje nesređenih misli. Sredinom tjedna budite oprezniji u prometu i ne izlažite se naporima.

DAN ZA AKCIJU: Ako u četvrtak s prijateljima podijelite misli koje je bolje zadržati za sebe, mogli biste se razočarati jer vas neće razumjeti niti podržati. Trebate li srediti misli i osjećaje, pišite dnevnik!

SRETNI BROJEVI: 4 24 35 37 61

OCJENA TJEDNA: 3