Bik

21.4. - 20.5

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ništa vas neće veseliti kao susreti s prijateljima i ćaskanje o temama koje su vam zanimljive. Uživat ćete u tračanju, no nemojte širiti neistine jer biste nekome mogli nanijeti štetu. Pazite se nepromišljenih troškova.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

U sretnom ste ljubavnom razdoblju

LJUBAV: Većina zbivanja vezana uz partnera i vaš sentimentalni život ne dopire do vaše nutrine. Pomalo ste odsutni i zbrkani pa ne primjećujete koliko se partner trudi ispuniti vaša očekivanja. Sredinom tjedna raspoloženje će vam se promijeniti pa ćete postati strastveniji i zainteresiraniji za komunikaciju s voljenim. Potrebno je samo malo truda s vaše strane da vaša veza postane optimalna. S punom pažnjom slušajte što vam partner govori, uključite se u njegove probleme i podržite ga. U sretnom ste ljubavnom razdoblju pa uživajte!

VAŠ PARTNER: Strijelac vas iritira jer je bolji i uspješniji od vas. Teško ćete sakriti zavist zbog njegovih poslovnih i financijskih uspjeha.

POSAO I NOVAC: Ako se nalazite usred izazovnog poslovnog projekta previše ćete lako i brzo gubiti strpljenje. Želite uspjeh po svaku cijenu, a sada vam je svaki dodatni napor pretežak. Postavili ste pred sebe velike ciljeve i ako sada odustanete nećete si to moći oprostiti. Svoju tvrdoglavost i upornost iskoristite na pozitivan način.

ZDRAVLJE: Svaka dobra stvar koju učinite za svoje zdravlje donijet će vam višestruke koristi. Potaknite sposobnost svog organizma da se regenerira. Pijte dovoljno tekućine, redovito vježbajte i brzo ćete biti u odličnoj formi.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu ćete biti zavodljivi i odvažni. Iznenadite voljenog romantičnom večerom i ponovo probudite strast u vašem odnosu. Ako nekoga želite osvojiti pravi je trenutak da jasno pokažete svoje namjere.

SRETNI BROJEVI: 4 15 39 61 78

OCJENA TJEDNA: 4