Bik

21.4. - 20.5

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Prije no što se upustite u novi projekt, sjednite i napravite detaljan plan rada. Ključ uspjeha ležat će u dobroj organizaciji i pripremi. Ne gurajte ljubavne probleme pod tepih, već ih pokušajte riješiti razgovorom.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Poslovne prepreke izbacit će vas iz ravnoteže

LJUBAV: Za voljenog se brinete na sasvim praktičan način. Ugađate mu i trudite se da od doma stvorite opuštajuću oazu. Pravite slasne specijalitete, organizirate romantične večere i radite stvari koje vaš partner voli. Osjećate se ugodno kada ste u svom svijetu, sigurni i zaštićeni u zagrljaju voljenog. Iako imate brojne prilike za izlaske, propuštat ćete ih bez žaljenja. Ako ste slobodni, neočekivano možete upoznati nekog zanimljivog preko prijatelja. Nećete pokazati interes, ali okolnosti će vas polako gurati u novi zagrljaj.

VAŠ PARTNER: Sa Strijelcem možete stvoriti zanimljiv i poticajan odnos. Poslovna suradnja pomoći će vam da poboljšate prihode, ali morate biti prilagodljivi.

POSAO I NOVAC: Obeshrabrit će vas poteškoće početkom tjedna. Zbog toga biste mogli reagirati naglo i nepromišljeno ili suradnike optužiti bez konkretnih dokaza. Bez obzira na to kakvu pogrešku napravite, do kraja tjedna pokrenut ćete pozitivne promjene u radnoj sredini. U nekim trenucima bit ćete zabrinuti, ali će se sve rasplesti na dobar način!

ZDRAVLJE: Imate li problema s bubrezima, mjehurom ili zglobovima, budite oprezni. Kronične zdravstvene tegobe mogu se pojačati početkom tjedna i usporiti vas u svakodnevnim aktivnostima. Slušajte i primjenjujte liječničke savjete!

DAN ZA AKCIJU: U utorak vas očekuju lijepi trenuci u ljubavnom životu. Mogli biste upoznati nekog tko će vas odmah privući ili doživjeti nezaboravne trenutke u zagrljaju voljenog. Potrudite se da izgledate dobro i zavodljivo!

SRETNI BROJEVI: 10 22 31 51 83

OCJENA TJEDNA: 5