Bik

21.4. - 20.5

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Oduševit ćete šefa kreativnim pristupom radu. Zarađujete li za život od umjetnosti ili stvaranja, povoljne novosti odagnat će oblake koji su vam se u zadnje vrijeme nadvili nad glavom. Godit će vam tjelovježba.

Smireno se suočite s poslovnim poteškoćama

LJUBAV: Vaša pitanja ostaju bez jasnih odgovora, a odnos s voljenim stvara vam puno nedoumica. Ništa se nije promijenilo, ali se vi osjećate potpuno drugačije i na svoj brak ili dugu vezu gledate iz nekog novog kuta. Sada ste na prekretnici nakon koje će vaša ljubav postati puno čvršća ili će jednostavno izblijedjeti. Ako vam polovinom tjedna partner pokaže posebnu pažnju, obaspe vas nježnostima ili poklonima, otvorit ćete svoje srce. Brzo ćete zaboraviti na nesuglasice koje su vas udaljile i ponovo se osjećati zaljubljeno.

VAŠ PARTNER: Ovan vas može dovesti u neugodnu situaciju ili vas izbaciti iz takta u najgorem mogućem trenutku. Ne raspravljajte s njim jer vas ne razumije.

POSAO I NOVAC: Iscrpljeni ste zbog puno rada i stresnih situacija koje su iza vas. Ako dovršavate važan poslovni projekt nemojte se opuštati jer niste riješili sve probleme. Još ovaj tjedan izdržite naporan radni ritam i disciplinirano izvršavajte svoje obaveze. Suradnicima ili poslovnim partnerima nemojte dozvoliti da utječu na vaše odluke.

ZDRAVLJE: Zanemarujete zdrave navike zbog preopterećenosti i nedostatka vremena. Tijekom vikenda pronađite vrijeme za aktivan odmor, vježbajte, boravite u prirodi i na svježem zraku. To će vam pomoći da se oslobodite nagomilanog stresa.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu ćete pronaći odličan način za rješavanje svojih ljubavnih dilema, možda upoznati nove i zanimljive ljude ili susresti nekog privlačnog. Budite spremni na događaje koji će značajno utjecati na vaše osjećaje.

SRETNI BROJEVI: 8 25 41 62 82

OCJENA TJEDNA: 3