Bik

21.4. - 20.5

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pokušajte izbjeći sukobe s nadređenima. Pokažite više poštovanja prema autoritetima ako želite izbjeći nepotrebne komplikacije. Ljubavne svađe bit će posljedica vaše nesigurnosti i posesivnog ponašanja.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pametnim odlukama napravite korak naprijed

LJUBAV: Planovi koje stvarate s voljenim na granici su mogućeg, ali vi potpuno i iskreno vjerujete u njih. Spremni ste na sve da zadržite osjećaj zaljubljenosti i ushita pa popuštate partneru i prilagođavate se njegovim željama. Ako planirate putovanje, razmišljate o preseljenju ili zajedničkom životu bit ćete uvjereni da je to najbolji korak koji će učvrstiti vašu vezu. Ako ste slobodni i čeznete za strastvenim zagrljajima  mogli biste upoznati nekog tko ne živi u vašem mjestu. Udaljenost i neizvjesnost neće vas obeshrabriti!

VAŠ PARTNER: Ovan vas impresionira svojim brzim načinom razmišljanja i svojim logičnim zaključcima. Saslušajte njegove savjete i dozvolite mu da vam pomogne!

POSAO I NOVAC: Spremni ste na povećane napore ako vam to može donijeti bolje prihode ili priliku za napredovanje. Istaknut ćete se u radnoj sredini svojim profesionalnim stavom i brzim rješavanjem poslovnih izazova. Svjesni ste da upornim i predanim radom možete poboljšati svoju poslovnu poziciju, a to vas jako motivira!

ZDRAVLJE: Prepuštate se lošim navikama, pretjerujete s hranom, slatkišima, kavom ili cigaretama. Opravdavate se stresom, lošim raspoloženjem ili emotivnim poteškoćama i ne pronalazite izlaz iz začaranog kruga nezadovoljstva. Nemojte previše spavati!

DAN ZA AKCIJU: Odluke koje donesete u srijedu, a vezane su uz posao, svoje dobre strane pokazat će već krajem tjedna. Izložite se riziku, iskušajte nešto novo, promijenite pristup poslu i slijedite svoj poslovni instinkt!

SRETNI BROJEVI: 5 19 30 51 77

OCJENA TJEDNA: 4