Bik

21.4. - 20.5

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Bit ćete iznimno ambiciozni, no nemojte gaziti sve pred sobom u želji da ostvarite cilj. Pazite da zbog takvog ponašanja ne izgubite važne saveznike. Partner će vas ljutiti, no nećete htjeti dugo biti razdvojeni.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Lijepe stvari čekaju da ih otkrijete

LJUBAV: Prvi dani siječnja uvjerit će vas da vaša ljubavna čarolija nije samo prolazan zanos. Ono što osjećate prema svom izabraniku, kao i sve lijepo što otkrivate jedno u drugome, pretvara se u nešto trajno i vrijedno ulaganja. Ako ste vezani brakom, povremeno su mogući manji verbalni sukobi, naročito ako imate djecu – na njihove nestašluke nećete gledati na isti način i to može postati izvor razmirica. Samcima novogodišnja fešta donosi zanimljivo poznanstvo, a u utorak će se uvjeriti da i druga strana želi produbiti odnos.

VAŠ PARTNER: Čeznete li za romantikom i uzbudljivim ljubavnim iskustvima, Vaga će biti oličenje vaših maštanja i želja. Njeno će taktiziranje unijeti malo iznenađenja u vaš odnos.

POSAO I NOVAC: Nakon novogodišnjeg slavlja brzo ćete se prebaciti na stari radni ritam. Vaš će kreativni potencijal biti izuzetan pa ćete se uspjeti nametnuti originalnim projektima. Dobro ćete se snalaziti u suradnji s drugima, kao dio nekog tima ili radne grupe. Ekipni rad donijet će vam mnogo zadovoljstva, lijepih trenutaka i zanimljivih spoznaja, a razmjena ideja i tuđa iskustva poticajno će djelovati na vaš stvaralački pogon.

ZDRAVLJE: Svjesni ste važnosti tjelovježbe i zdrave prehrane, no zbog pojačanog hedonizma i komocije, nećete se baš lako prisiliti na veće napore i lišavanje od omiljenih specijaliteta i slatkiša. Zbog toga je moguće pogoršanje zdravlja.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu vas očekuje mnogo drame u komunikaciji s bližom rodbinom, susjedima i nekim znancima. Moguća je promjena rutine koja će doći naglo i zateći vas nespremne. Pazite što govorite u javnosti.

SRETNI BROJEVI: 7, 16, 28, 31, 46

OCJENA TJEDNA: 4