Bik

21.4. - 20.5

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Bit ćete umorni pa ćete poslovne i obiteljske obaveze izvršavati preko volje. Pokušajte bolje posložiti prioritete i posvetite se samo neodgodivim zadacima. U veze će se uvući nemir. Ne donosite odluke u takvom ozračju.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ljubomornim scenama unosite nemir u odnos

LJUBAV: Prema partneru ćete biti prilično posesivni pa ćete burno reagirati ako poželi nekamo ići bez vas. Stalno ćete ga nadzirati i provjeravati mu džepove ili mobitel jer ćete biti uvjereni da vam nešto krije, no odahnut ćete kad shvatite da nemate razloga za brigu. Pripazite da ljubomornim scenama ne nanesete vašem odnosu štetu koju neće biti lako popraviti. Samce će snažno privući netko koga površno poznaju. Nećete ni sami znati zbog čega, no neprekidno ćete razmišljati o njemu. Tijekom vikenda trebali biste skupiti hrabrost i pozvati ga na piće. Preuzimanje inicijative će vam se isplatiti.

VAŠ PARTNER: Nećete podnositi Škorpionovu tvrdoglavost i samouvjerenost, no u isto vrijeme nećete moći biti dugo razdvojeni od njega. Učestale svađe doprinijet će buđenju strasti.

POSAO I NOVAC: Nedostatak strpljenja i samokontrole nepovoljno će se odraziti na međuljudske odnose. Pripazite da u naletu ljutnje ne napravite nešto što ćete požaliti. Nije povoljno vrijeme za ulazak u nove suradnje jer je upitno ima li druga strana iskrene namjere. Započinjete li nove poslove, zaštitite se pažljivo sročenim ugovorom.

ZDRAVLJE: Nećete biti u naponu energije pa vam se preporučuje više odmaranja. Pretjerivanje s nezdravom hranom i slatkišima ugrozit će vam zdravlje, a prvi na udaru bit će gušterača i žučni mjehur, stoga pokušajte pronaći mjeru.

DAN ZA AKCIJU: Primite se u ponedjeljak posla i privedite kraju zaostatke. Dobra koncentracija i izražena radna etika pomoći će vam da u tome budete uspješni. Dan je pogodan i za prisustvovanje razgovoru za posao, kao i za održavanje sastanaka.

SRETNI BROJEVI: 7  16  22  30  38

OCJENA TJEDNA: 3