LJEPOTA IZ SMILJA

2u1 Piling&Maska sa Smiljem za svileni ten

Immortella, prirodna kozmetika s visokokvalitetnim domaćim smiljem predstavlja inovaciju u njezi kože – 2u1 piling i masku za blistavi ten. Maska se lako nanosi na lice zahvaljujući kremastoj teksturi na bazi bijele i zelene gline, dok fine koštice marelice pružaju nježan mehanički piling te potiču prokrvljenost, a time i obnovu kože. Hranjiva formulacija s uljima smilja, marelice i jojobe njeguje kožu, vraća gipkost te pruža zdravu blistavost tenu.

Immortella, prirodna, ručno rađena kozmetika prepoznata po svojim visokokvalitetnim proizvodima s uljem smilja iz domaćeg uzgoja ovog proljeća predstavlja inovaciju u njezi kože lica – 2u1 piling i masku za blistav, matirani ten.

PROMO

Ovaj jedinstveni 2u1 tretman uklanja mrtve stranice i nečistoće, potiče cirkulaciju te obnovu kože. Kremasta maska na bazi bijele i zelene gline jednostavno se nanosi na lice pri čemu fino usitnjene koštice marelice pružaju ugodnu eksfolijaciju. Nježnom masažom, osim što se uklanjaju nečistoće, mrtve stranice te otvaraju pore, potiče se i prokrvljenost, a samim time i obnova kože. Formulacija na bazi bijele gline obnavlja i umiruje kožu dok zelena glina uklanja toksine, višak sebuma i nečistoće iz kože. Uz dodatak visokokvalitetnog ulja smilja, te ulja marelice i jojobe, koža je nakon tretmana od desetak minuta, koliko je potrebno glini da se osuši, svileno meka, gipka i vidljivo blistava.

PROMO

Za potpuni učinak njege, Immortella tim savjetuje zaokružiti njegu hidratantnim tonikom, uljnim serumom koji intenzivno njeguje kožu i hranjivom kremom za lice. 2u1 piling i masku preporučuje se koristiti dva puta tjedno za savršeno baršunasti, matirani ten.

Linker
15. travanj 2024 08:32