3, 2, 1… PauzaGO kreće!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 11.07.2019. u 11:58

Pauza.hr, omiljeni i najveći servis za dostavu hrane u Hrvatskoj, od sada ima novu uslugu: vlastitu dostavu.

Pauza.hr, omiljeni i najveći servis za dostavu hrane u Hrvatskoj, od sada ima novu uslugu: vlastitu dostavu. Sada će i restorani koji nisu imali dostavu moći uveseljavati Pauzine korisnike jer će za njih tu operativnu prepreku riješiti upravo Pauzini dostavljači koje ćemo od sada nadalje znati pod nazivom PauzaGO. Zato već nekoliko dana u gradu možete vidjeti dostavljače u prepoznatljivoj Pauzinoj narančastoj boji.

PauzaGO za sad je dostupna u centru Zagreba, a postupno će se povećavati zona dostave kao i broj restorana koji tu uslugu nude. Na Pauzinoj aplikaciji i stranici novi su restorani označeni malom ikonicom rakete, a još ih je lakše naći na filter PauzaGO koji će onda pokazati samo restorane s tom uslugom. Niste još isprobali? Preuzmite aplikaciju na linku i naručite!

 

Što PauzaGO donosi korisnicima Pauze? Korisnici naručuju preko istog, poznatog sučelja. Samo što je sad u ponudi još veći izbor restorana i veći izbor hrane. Uz to sve, dostavljači se pomno biraju kako bismo se mogli pouzdati u PauzaGO vozače kao i Pauzinu super službu za korisnike, koja već više od 10 godina pomaže svima nama gladnima ako hrana zapne na putu. Dodatno, program kojim se koristi PauzaGO napravljen je po posebnom algoritmu koji omogućuje najtočniju procjenu za najbržu dostavu, pa s takvim sustavom, vozačima i službom za korisnike nema brige da će i hrana naći najbrži put do nas.

 

Na kraju, restoran na PauzaGO može se ocijeniti i komentirati već poznatim načinom ocjenjivanja od 1 do 5, baš kao i svaki drugi restoran na Pauzi.

Zaključak - od sad je pouzdana i provjerena Pauza još bolja, s još većim izborom restorana i hrane.

 

Više o Pauzi.hr

Pauza.hr postoji od 2008. i vodeći je servis za online naručivanje hrane u Zagrebu, a svoje poslovanje nedavno je proširila i na druge veće gradove u Hrvatskoj. Pauza je pokrenuta kao start-up projekt, a 2015. postala je dio svjetske grupacije Delivery Hero koja okuplja servise za online naručivanje hrane u više od 40 zemalja svijeta: od Malezije i Indije do Mađarske i Hrvatske. Pauzu možete posjetiti na www.pauza.hr, aplikaciji i Facebook ili Instagram stranici.