50% popusta na trendovske modele naočala kakve nosi i Mia Kovačić! isprobaj FramesPage

Brendirane naočale možete virtualno isprobati, naručiti, testirati i vratiti
FramesPage
 FramesPage

Način kupovine naočala na koji smo navikli dobio je praktičan zaokret. Ekipa iz hrvatskog startupa FramesPage odlučila je stati na kraj skupom i dugotrajnom postupku dobivanja ovog optičkog proizvoda i na tržište uvela trendovske modele visokokvalitetnih naočala po cijeni prosječno duplo nižoj od one po kojoj ih inače kupujemo. Ovaj vikend, od 24.11. do 27.11., prilikom Black Fridaya i Cyber Mondaya, FramesPage daje 50% popusta na dva kupljena para naočala.

“Ideja je jednostavna - ponuditi estetiku i kvalitetu po cijeni takvoj da svatko može kupiti više od jednog para - različiti modeli za različite odjevne kombinacije i prigode. Osim toga, klasični način kupovine naočala je suludo naporan, a može biti par klikova mišem i samo nekoliko dana čekanja dostave na kućnu adresu - pa smo to i napravili.”, rekla nam je Iva Gotlin, marketing managerica.

FramesPage naočale mogu se virtualno isprobati na web stranici i naručiti online, dostupne su svima i za svega nekoliko dana dolaze na kućnu adresu odakle ih možete vratiti bez troška. Pogled na reviewove FramesPageovih kupaca miče i najmanju skepsu - svoje su iskustvo kupovine i zadovoljstvo naočalama kupci ocijenili prosječnom ocjenom 5/5:

-Ako se dvoumite, ne dvoumite! Jer naočale, stakla i usluga su odlične i za svaku pohvalu. Meni osobno su ovo prve naočale, ali sigurno ne i zadnje.

-Zaista ste me oduševili s idejom – za mene ste nešto novo i dobro poput Ubera u taxi-uslugama. Zbog toga zaslužujete pohvalu. Pošto kupljene naočale već mjesec dana koristim redovito, a nisam imao problema s njima, upravo razmišljam da kupim iste takve, ali sunčane…

-Odličan izbor naočala. Okviri su jako lijepi i kvalitetni i stakla su super, a cijena je i više nego pristupačna. Dostava je brza, a korisnička podrška izvrsna. Sve pohvale i samo tako nastavite.

-Fantastična usluga, naručene naočale stigle u roku od 24 h. Kvalitetan i vrhunski okvir i leće. Imam visoku dioptriju, ovim načinom trošak tri puta manji!

FramesPage
FramesPage


FramesPage
FramesPage

Akcija traje samo tri dana, a ponudu možete naći na FramesPage web, Facebook i Instagram stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:26