Adriagate širi poslovanje: uspješna integracija lokalne turističke agencije

 

Nakon dugogodišnjeg uspješnog poslovanja, turistička agencija Adriagate napravila je korak naprijed i integrirala poslovanje primoštenske agencije Raduča. Temeljena na obiteljskim vrijednostima i prijateljskom odnosu s iznajmljivačima obiteljskog smještaja, TO Raduča jedna je od najistaknutijih lokalnih turističkih agencija.

Adriagate promo

Potreba za implementacijom i korištenjem novih tehnoloških rješenja kako bi se prilagodili zahtjevima tržišta, navela je obitelj Erak, vlasnike agencije Raduča, na razmišljanje o integraciji svog poslovanja s tehnološki snažnijom turističkom agencijom koja će im moći osigurati daljnji razvoj i napredak. „U ovom trenutku Adriagate je bio logičan izbor. Obzirom da smo već neko vrijeme pratili poslovanje ove agencije, bili smo upoznati s politikom širenja i otvaranja poslovnica Adriagate-a diljem Jadrana. Želja nam je osigurati daljnje unaprjeđenje u radu i prodaji, ali i zadržati osnovne vrijednosti za koje smo se svih ovih godina zalagali.“ izjavila je obitelj Erak. Goran i Sabina Erak nastavit će djelovati kao glavni koordinatori i menadžeri primoštenske agencije Raduča pod vodstvom Adriagate turističke agencije.

Adriagate promo

Za Adriagate d.o.o. ovo je značajan iskorak prema širenju poslovanja s ciljem osnaživanja pozicije i rasta na hrvatskom tržištu, gdje već imaju zapaženu ulogu.

Direktor Adriagate d.o.o. Mate Balić: „Ovaj projekt integracije poslovanja značajan je za jačanje našeg položaja na tržištu u Dalmaciji ali i u cijeloj Hrvatskoj. Zahvalni smo na razumijevanju, suradnji i potpori obitelji Erak koja je omogućila brzu i efikasnu tranziciju poslovanja. Bio je ovo zahtjevan pothvat ali uspješno priveden kraju, na obostrano zadovoljstvo. Želim naglasiti kako nam je izuzetno drago što se obitelj Erak pridružila našem timu i vjerujemo da smo zajedno spremni za nove uspjehe kako u nadolazećoj sezoni tako i sezonama koje će tek doći. Nadamo se da je ovo tek početak jedne lijepe hrvatske priče u osnaživanju lokalnih turističkih agencija u cilju unaprjeđenja poslovanja.“

Adriagate promo

Adriagate d.o.o. jedna je od vodećih turističkih agencija u Hrvatskoj. Praćenje novih tehnoloških dostignuća i implementacija istih u poslovanje osigurala im je partnerstva s brojnim renomiranim svjetskim portalima među kojima su Booking.com i AirBnB. Danas Adriagate zapošljava preko 100 zaposlenika u osam poslovnica diljem Jadrana. Pored glavnog ureda u Splitu, imaju i četiri poslovnice, u Rogoznici, Vodicama, Trogiru i Vrboskoj na otoku Hvaru. Ove godine otvorili su i tri nove poslovnice, u Omišu, Tučepima i Primoštenu. „Poslovnice nam omogućavaju da svojim gostima, ali i iznajmljivačima budemo uvijek na raspolaganju! U ponudi imamo preko 10.000 apartmana, a na godišnjoj razini dovodimo preko 100.000 gostiju. Prošla, 2017. godina bila nam je rekordna, a od ove sezone očekujemo još bolje rezultate.“ - kazao nam je Igor Popović, vlasnik i osnivač ove turističke agencije.

Adriagate promo

Za više informacija i pitanja o mogućnostima suradnje možete se obratiti na telefon 021/ 271 870 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te na web stranici Adriagate.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 11:25