Zimski Akvarel

ADVENT U SPLITU - Zimski Akvarel

 

Ove godine Advent u Splitu - zimski akvarel osim obilja glazbe i zabave, probuditi će u nama emocije nekih davnih vremena. Svi koji posjete Split od 30.11.2019. do 02.01.2020. uploviti će u retro vremeplov i prisjetiti se nekih zaboravljenih stihova, igara i okusa. Kroz pet tjedana adventa guštat će se u božićnim programima, suvenirima i delicijama na raznim adventskim lokacijama, a s zanimljivih foto kornera na atraktivnim lokacijama, poslati milijune jedinstvenih razglednica u cijeli svijet.

Jedan od najpoznatijih splitskih parkova, Đardin, ove godine ugošćava klizalište i postaje prava božićna čarolija za djecu i obitelj. Prigodni 3D likovi, glazbeni i dramski programi, plesni nastupi i darovi uveseljavat će mališane, baš kao i nastupi crkvenih zborova i mladih glazbenika. Splitski restorani pripremili su razne gastro projekte u sklopu kojih će se moći osjetiti blagdane u Dalmaciji kroz sva osjetila. Božićne svečanosti nezamislive su bez prigodnih pjesama, pa su tako mnogi glazbeni programi posvećeni upravo tradicijskim napjevima.

Za sve koji vole Split, dobra je vijest da se promotivnim cijenama uključila Croatia Airlines, a sjajne popuste nudi HŽ Putnički promet i splitski hoteli. Za kulturni dio programa pobrinuli su se budni čuvari naše povijesti, kulture i tradicije gdje će prigodnim postavima, oživljavanjem hrvatske narodne bajke i priče, dramske igre i puno zabave.

Uplovite u retro vremeplov i ne zaboravite ponijeti sunčane naočale na najsunčaniji Advent u Hrvatskoj!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:07