Ako planirate adventsko putovanje, nikako ne smijete zaobići najsunčaniju adventsku destinaciju

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 27.11.2018. u 15:57

Ako planirate svoje adventsko putovanje, nikako ne smijete zaobići najsunčaniju adventsku destinaciju- Split. Od 01. 12. 2018. do 07. 01. 2019. Split će biti obojan tradicijom i zabavom u sklopu manifestacije „ZIMSKI AKVAREL - adventske i božićne svečanosti u Splitu“.

Na Božićnom sajmu na Rivi i ove godine možete uživati u božićnim ukrasima, prigodnim suvenirima te bogatoj gastronomskoj ponudi ugostiteljskih sadržaja, kao i glazbenih nastupa.

promo
 

Na Rivi nas ove godine očekuje bogat dnevni program- dječji programi, klapski nastupi, klasični kvinteti, zabavne grupe, zborovi. Hari Rončević, klapa Šufit, Dalmatino, Četiri Tenora, klapa Iskon, Slavonija Band, Neno Belan & Fiumensi, a za otvaranje manifestacije zabavljati će nas jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača- Giuliano.

Cijeli grad odiše tradicijom i zabavom pa su tako oživljene sve lokacije poput Đardina, Geta, a poseban program očekuje se na Pjaci, Trgu uličnih umjetnika ispred HNK Split i OLOLO zoni ispred Galerije umjetnina. Splitski restorani pripremili su razne gastro projekte u sklopu kojih će se moći osjetiti blagdane u Dalmaciji kroz sva osjetila. Za sve koji vole Split, dobra je vijest da se promotivnim cijenama uključila Croatia Airlines, a sjajne popuste nudi HŽ Putnički promet i splitski hoteli.

promo
 

U cijeli program uključili su se i muzeji  i HNK Split, stoga prigodnog kulturnog programa neće nedostajati. Splićani su nam pripremili i najzabavniji doček nove godine uz spektakularan ponoćni vatromet. U novu godinu uvesti će nas jedan od najboljih zabavljača na ovim prostorima JASMIN STAVROS i grupa MAGAZIN. Ljubitelji plesa novu godinu imaju priliku  započeti  uz plesne pokrete na Salsa dočeku nove godine na Voćnom trgu.

promo
 

Cijeli program provjerite na www.visitsplit.com