Ako planirate adventsko putovanje, nikako ne smijete zaobići najsunčaniju adventsku destinaciju

Ako planirate svoje adventsko putovanje, nikako ne smijete zaobići najsunčaniju adventsku destinaciju- Split. Od 01. 12. 2018. do 07. 01. 2019. Split će biti obojan tradicijom i zabavom u sklopu manifestacije „ZIMSKI AKVAREL - adventske i božićne svečanosti u Splitu“.

Na Božićnom sajmu na Rivi i ove godine možete uživati u božićnim ukrasima, prigodnim suvenirima te bogatoj gastronomskoj ponudi ugostiteljskih sadržaja, kao i glazbenih nastupa.

promo

Na Rivi nas ove godine očekuje bogat dnevni program- dječji programi, klapski nastupi, klasični kvinteti, zabavne grupe, zborovi. Hari Rončević, klapa Šufit, Dalmatino, Četiri Tenora, klapa Iskon, Slavonija Band, Neno Belan & Fiumensi, a za otvaranje manifestacije zabavljati će nas jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača- Giuliano.

Cijeli grad odiše tradicijom i zabavom pa su tako oživljene sve lokacije poput Đardina, Geta, a poseban program očekuje se na Pjaci, Trgu uličnih umjetnika ispred HNK Split i OLOLO zoni ispred Galerije umjetnina. Splitski restorani pripremili su razne gastro projekte u sklopu kojih će se moći osjetiti blagdane u Dalmaciji kroz sva osjetila. Za sve koji vole Split, dobra je vijest da se promotivnim cijenama uključila Croatia Airlines, a sjajne popuste nudi HŽ Putnički promet i splitski hoteli.

promo

U cijeli program uključili su se i muzeji i HNK Split, stoga prigodnog kulturnog programa neće nedostajati. Splićani su nam pripremili i najzabavniji doček nove godine uz spektakularan ponoćni vatromet. U novu godinu uvesti će nas jedan od najboljih zabavljača na ovim prostorima JASMIN STAVROS i grupa MAGAZIN. Ljubitelji plesa novu godinu imaju priliku započeti uz plesne pokrete na Salsa dočeku nove godine na Voćnom trgu.

promo

Cijeli program provjerite na www.visitsplit.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:04