NAGRADNI NATJEČAJ

ALAN WALKER STIŽE U HRVATSKU Prijavite se na nagradni natječaj i osvojite ulaznice!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 11.08.2017. u 09:36

Promo

Alan Walker

Norveški hitmejker Alan Walker svojim hit singlom „Faded“ početkom ove godine premašio je vrtoglavih milijardu YouTube pregleda.

Time se mladi producent s jednim od najvećih hitova iz prošle godine našao u društvu Top 50 najslušanijih izvođača svih vremena po najrelevantnijem glazbenom mjerilu danas, YouTube-u.

Alan Walker, koji će u klubu Aquarius na Zrću nastupiti 15. kolovoza, stao je rame uz rame s drugim svjetskim zvijezdama čije su pjesme su prebacile vrtoglavih milijardu pregleda, kao što su Adele, Taylor Swift, Justin Bieber, Rihanna, David Guetta, Wiz Khalifa, Ellie Goulding, Eminem i drugi.

Premda ima samo 19 godina, Walker je postigao uspjeh o kojem mnogi glazbenici i dalje sanjaju. Njegovi hitovi, koji pored „Faded“ uključuju „Alone“ i „Sing Me to Sleep“, pokorili su svjetske liste, a ugledna glazbena imena, među kojima je i pop senzacija Sia, utrkuju se kako bi surađivali s njim. Alan se trenutno nalazi  na svjetskoj turneji u sklopu koje stiže i na Zrće.

 

U bogatoj glazbenoj sezoni Aquariusa, Alan Walker je posljednje veliko DJ ime koje će rasplesati domaće i strane partijanere. Aquariusovi gosti ovo ljeto zabavljali su se uz ritmove  slavnog Stevea Angella, Tchamija, Bakermata te Jaxa Jonesa.

NAGRADNI NATJEČAJ: Poklanjamo 3x2 ulaznice!

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice! Odgovor i svoje ime i prezime pošaljite na [email protected] do 14. kolovoza 2017. u 15 sati.

Nagradno pitanje: Za koji singl je Alan Walker zaradio milijardu You Tube pregleda?

Nagradni natječaj je završio. Dobitnici su: Marija Strugar, Martina Petraš i Jakov Mutvar.