Alcatel 1S: sada dostupan na našem tržišu! Potpuno iskustvo sa vrhunskom izvedbom!

 

Želite pojednostaviti život, ali ne želite odustati od najnovijih tehnoloških trendova? Onda je ovo pravi uređaj za Vas! Alcatel 1S, koji je TCL Communiation nedavno predstavio na Mobile World Congress 2019 u Barceloni, donosi pristupačnost i funkcionalnost na naše tržište.

Jednostavno korisničko iskustvo

Alcatel 1S nam donosi vrhunske značajke i software sa svim prednostima koje možete očekivati, procesor od 8 jezgri i 3 GB RAM-a u kombinaciji s 32 GB memorije koji pokreće Android Pie verzija operativnog sustava.

Savršen mobitel za ljude u pokretu!

Ovaj uređaj je savršen za osobe u pokretu koje žele uvijek biti povezane i obavljati više zadataka tijekom dana preko svog pametnog telefona.

Kreativne fotografije na dohvat ruke

Inspirirajte se i zaustavite trenutak svijeta oko sebe preko dvostrukih stražnjih kamera do 16MP + 2MP i Bokeh efekt u stvarnom vremenu. Uz veliki otvor blende i LED bljeskalice prednje kamere, moći ćete snimati svestrane slike od pejzaža do selfija, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Uključujući elegantnu konturu, Alcatel 1S udobno sjedi u ruci, a također ima i ugrađen stražnji senzor otiska prsta te softwar za prepoznavanje lica (Face Key) koji omogućuju savršenu kombinaciju sigurnosti i praktičnosti.

Izuzetan zaslon sa vrhunskim specifikacijama

Alcatel 1S je uređaj koji je otmjen i istodobno dostupan korisnicima svih dobnih skupina. Uz 5.5 inča 18:9 HD+ Full View zaslon osigurano Vam je izvrsno iskustvo pregleda te elegantan dizajn. Njegovo 2.5 D prednje staklo i zadnje kučiste izbrušenog metalik izleda ne ostavlja Vam prostora za dodatne želje. Izuzetan zaslon sa vrhunskim specifikacijama.

Dostupnost

Alcatel 1S sada je dostupan po cijeni od 899,00 kn crnoj i plavoj boji.

Dostupan na našem tržištu na odabranim prodajnim mjestima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:24