All-star glumačka postava u novoj adaptaciji klasika Agathe Christie - UBOJSTVO U ORIENT EXPRESSU

 

Jedna od najpoznatijih priča o zagonetnom zločinu, UBOJSTVO U ORIENT EXPRESSU prati poznatog detektiva Herculea Poirota (Kenneth Branagh) dok se trudi riješiti slučaj koji će postati jedan od najozloglašenijih u povijesti.

Klasični misterij Agathe Christie sa svojim detaljno razrađenim likovima koji su zapeli u raskošnom putničkom vlaku, napetim scenama i domišljatim dijalozima opčinjava publiku još otkad je roman prvi put objavljen 1934. godine.

Kenneth Branagh stars in Twentieth Century Fox’s “Murder on the Orient Express.”

Putnici poznatog Orient Expressa su se radi snijega zaglavili ni manje ni više nego u Hrvatskoj, između Vinkovaca i Slavonskog Broda. Iduće jutro Samuel Edward Ratchett (Johnny Depp) nađen je izboden u svom kupeu. U vlaku je s Poirotom još trinaest osoba koje na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, ali to se promijeni kada se otkrije pravi identitet ubijenog i većine ostalih u vlaku. Žrtvina kriminalna prošlost otkriva jasan motiv, čak i opravdanje za ubojstvo, ali tko je ubojica? Hercule Poirot krenuo je u bitku s vremenom da riješi zagonetku prije nego što ubojica ponovno napadne.

Johnny Depp stars in Twentieth Century Fox’s “Murder on the Orient Express.”

Ovaj film upoznat će cijelu jednu novu generaciju gledatelja s neodoljivom interpretacijom jednog od najomiljenijih misterija svih vremena. Poznate glumačke zvijezde i talentirani produkcijski tim ujedinili su snage kako bi osigurali uspjeh ove adaptacije.

Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Josh Gad, Olivia Colman, Daisy Ridley i sam redatelj Kenneth Branagh kao slavni Hercule Poirot, samo su dio odlične glumačke postave koja čini ovaj film najiščekivanijim krimićem godine.

Ubojstvo u Orient Expressu, u distribuciji Blitza, u kina stiže 9. studenoga ove godine.

Pogledajte trailer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:51